2777
2789
عنوان

برای شما اتفاق افتاده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 37 پست

آره در خونه ماهم همیمطوره از بیرون باز نمیشه دو طبقه کسی به جز ما نیس واسه همین یه کلید میذارم زیر گلیم

توعم خواستی از خونه خارج شی کلید بذار جیبت خیالت راحت باشه

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه من پيش اومد

هيچكسم نداشتم ي شب تا صب پشت در بودم

بابا ايول…بابا گنده😏 بيكارِ علافي كه گزارش ميزني من مغازه سيم كارت فروشي دارم تو بزن حالا😊❤️ تعصب داشتن و افتخار كردن واسه چيزايي كه خودمون تو انتخاب و بوجود اوردنش هيچ نقشي نداشتيم ( مثل دين!قيافه!محل تولد و……)مسخره ترين كاريه كه متونيم انجام بديم ) به اعتقادات نظرات هم احترام بزاريم وسعي نكنيم عقيده كسي رو بزور عوض كنيم!!!  فقط انسانيت🍃#كاربر قديمي هستم 

من بیرونو تمیز نمیکنم، جا کفشی هم تو خونس ولی یه خواستم آشغالارو ببرم بیرون بچم خواب بود مهمون داشتم عجله داشتم رفتم درو بستم دیدم کلید نیاوردم رفتم همسایه رو صدا کردم اومد با پیچ‌گوشتی قفل باز کرد 

آره بخاطر همین کلید زاپاس جاساز کردم تو راهپله😬 میدونی برای من چی ترسناکتر بود وقتی نوزاد داشتم؟اینکه وقتی خواب بود فرصت داشتم کارهامو کنم ازاین وحشت داشتم که برم راهپله رو پاک کنم در قفل بشه بمونم بیرون نوزادم بمونه تو خونه گریه کنه😱 واسه همین کلید جاساز کردم.یااینکه کلید پشت در باشه 😱هرصبح کلیدو از پشت در برمیدارم میذارم جاکلیدی

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
واقعا؟ 

بخدا

بابا ايول…بابا گنده😏 بيكارِ علافي كه گزارش ميزني من مغازه سيم كارت فروشي دارم تو بزن حالا😊❤️ تعصب داشتن و افتخار كردن واسه چيزايي كه خودمون تو انتخاب و بوجود اوردنش هيچ نقشي نداشتيم ( مثل دين!قيافه!محل تولد و……)مسخره ترين كاريه كه متونيم انجام بديم ) به اعتقادات نظرات هم احترام بزاريم وسعي نكنيم عقيده كسي رو بزور عوض كنيم!!!  فقط انسانيت🍃#كاربر قديمي هستم