2777
2789
عنوان

خیساندن لوبیا برای قرمه سبزی

246 بازدید | 16 پست

من امشب مهمون دارم

دیشب کلا یادم رفت لوبیارو خیس کنم

یه ساعتی میشه الان خیس کردم 

حتما باید ۲۴ ساعت بمونه نفخش گرفته بشه؟

مگر دریا مُرد از بی بارانی؟🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی با دو سه ساعت نفخش گرفته نمیشه؟:(

نه. بعدشم دیر میپزه داغون میشی تا بیاد بپزه. گوشته می‌ره و به میشه این هنوز نه

خدای مهربونم، تویی خالق هستی ای مهربانترین مهربانان.
نه. بعدشم دیر میپزه داغون میشی تا بیاد بپزه. گوشته می‌ره و به میشه این هنوز نه

گوشته میپزه ولی لوبیایی که خیس نخورده نه. تا لوبیا بیاد بپزه، گوشت وار رفته

خدای مهربونم، تویی خالق هستی ای مهربانترین مهربانان.
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز