2777
2789
عنوان

خیساندن لوبیا برای قرمه سبزی

273 بازدید | 16 پست

من امشب مهمون دارم

دیشب کلا یادم رفت لوبیارو خیس کنم

یه ساعتی میشه الان خیس کردم 

حتما باید ۲۴ ساعت بمونه نفخش گرفته بشه؟

مگر دریا مُرد از بی بارانی؟🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی با دو سه ساعت نفخش گرفته نمیشه؟:(

نه. بعدشم دیر میپزه داغون میشی تا بیاد بپزه. گوشته می‌ره و به میشه این هنوز نه

خدای مهربونم، تویی خالق هستی ای مهربانترین مهربانان.
نه. بعدشم دیر میپزه داغون میشی تا بیاد بپزه. گوشته می‌ره و به میشه این هنوز نه

گوشته میپزه ولی لوبیایی که خیس نخورده نه. تا لوبیا بیاد بپزه، گوشت وار رفته

خدای مهربونم، تویی خالق هستی ای مهربانترین مهربانان.
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز