2777
2789

میرین چیکارا میکنین

واسه عید

چقد هزینه میدین

من خودم شمع میندازم صورتمو و ابروهامم خودم برمیدارم رنگم خودم میزنم😅🤣

اهل کاشت ناخن و مژه هم نیستم

نذار از تماشای سقوطت لذت ببرن !پرواز کن : )🕊

منم میرم موهامو کوتاه کنم بعدش اصلاح کنم بیام😁

ترکم و ب ترک بودنم افتخار میکنم من بیر تورک قیزام 😎😎❤همیشه یادت باشه ک دنبال کسی باش ک دنبال تو باشد😔        توروخدا منو کنترل کنید😡 الان این چهارمین کاربریمه دوسش دارم 😁😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم رفته موهاشو هایلایت کرده ۳ میلیون شده

کوتاهم بوده موهاش تاسرشونه

من خیلی زورم میاد این پولارو بدم

یعنی من خسیسم؟

والا من ناخونام کل و کوله شدن کاشت میخوان..صورتم پر شده ابروهام اصلاح لازمه..دیشب شوهرم گفت موهات ۷ تا رنگه..راستم میگه موهام ترکیبی از مشکی و یخی و آبی و بنفش و قهوه ای سبزه بخدا..اصن اعصابم خورده..امسال کمه کم ۱۰ بار رنگ کردم دیگه دارن پودر میشن موهام

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

والا من ناخونام کل و کوله شدن کاشت میخوان..صورتم پر شده ابروهام اصلاح لازمه..دیشب شوهرم گفت موهات ۷ ...

چجوری این رنگا موندن رو موهات

من بادمجونی زدم سه روز بعدش ک شستم رفت

من هر سال واسه رنگ میرفتم امسال اونم نمیخوام بذارم طبیعی طبیعی ام 😎😁

منم میخوام موهامو مردونه کوتاه کنم دیگه رنگ نمیزنم

چجوری این رنگا موندن رو موهات من بادمجونی زدم سه روز بعدش ک شستم رفت

رنگساژ میزنم خودم..الان رنگارنگ شده اصن یه وعضی

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....