2777
2789

🥲

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا کورتاژ عزیزم 

انشاالله بحق این ماه عزیزم امسال باردار بشی کوچولوهای تپلی مپلی بیاری غصه نخور 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

ای جانم عزیزم 

اشکال نداره توکل کن به خدا  ان شاالله زودتر قسمتت بشه بچه سالم و صالح .... 

گلم برو مطالب تاپیک منو بخون برای تقویت و زود باردار شدن خودم بعد ۶ سال نتیجه گرفتم 

ان شاالله شماهم نتیجه بگیری 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
چرا کورتاژ عزیزم  انشاالله بحق این ماه عزیزم امسال باردار بشی کوچولوهای تپلی مپلی بیاری غصه نخ ...

عزیزم انشالله 😔میگن بعدکورتاژ رحم زخم میشه نمیشه زود باردار شد ولی دکترکورتاژم گف دوماه بعدمیتونی بری اقدام

اگه رویاشوداری پس استعداشم داری:)
ساک حاملگی دفرمه نی نی رشدنکرد دکترا کورتاژم کردن گفتن دوماه بعد اقدام کن 

عزیزم متاسفم

ولی خب تقصیر شما که نبوده

سعی کن حس های بد رو از خودت دور کنی

انشاالله دفعه بعد حاملگی خوبی داشته باشی

ای جانم عزیزم  اشکال نداره توکل کن به خدا  ان شاالله زودتر قسمتت بشه بچه سالم و صالح .... ...

باشه حتما میام ولی میترسم یا باردارنشم یا سقط بشه چون ۵۰روزه کورتاژشدم 

ولی نه تورو خدا بچه میخوای چیکار برو حالتو ببر از زندگی بخواب برو تفریح والا من دوماهه نتونستم شبها ...

😔💔تنهاچیزی ک میتونه حالمو خوب کنه یه بچه است ابجی ک اونم خدابهم داد ولی سقط شد