2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا کمک کنید بچه م داره خفه میشه از سرفه

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 30 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شربت پلارژین و زوفا برای سرفه عالیه.

یه کم بارهنگ بجوشون بزار لعاب بده. دوتا قاشق بخوره سینش نرم میشه

حلال...فقط نان روی سفره نیست!!! عشق هم حلال اگر نباشد، برکت میرود از تمام آغوشها و بوسه ها و دوستت دارم ها....!!!
ببین دو  قاشق ارد گندمو تو اب ولرم قاطی کن اندازه ی لیوان  بعد قاشق قاشق بهش بده. تاثیر دا ...

سر رودشو نگیره اخه خمیر میشه؟؟؟ واقعا تاثیر داره شما استفاده کردید؟؟؟؟

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
اسپری بکلومتازون هم دکتر داده فایده نداره 😭

یه پرتغال سرشو ببر سفیدی وسطشو در بیاریه قاشق چای خوری نمک بریز وسطش درشو بزار 

بزارش تو یه لیوان فلزی با لیوان بزارش تو قابلمه آب 

فقط آبش کم باشه لیوانه چپه نشه یه رب بپزه بعد بده بخوره

عزیزم من خمیر که نیست رقیقه. خیلی رقیقه.

اهان ممنون 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭

گلاب بده 

سلام عشق های من باور کنید من نه اسم خودم و شوهرم رضا و پروانه ، نه نی نی یارم 👩‍💻😳؛نه حس شیشمی ام🥴 ؛نه علم غیب دارم🤓؛نه جادوگرم👹؛نه کارگردانم👨‍💼؛نه بالا دستی ها هم دستم👸 ؛نه از دنیای دیگه اومدم🧚‍♀️؛نه فضایی ام 👽🧞‍♂️؛نه ترسناکم 🧟‍♀️؛نه روحم👻 ؛نه جنم👿 😂😂😂😂😂😂فقط مثل خودتونم این تهمت ها چییه میزنید و لقب ها رو بهم میدین 😂😂😂خب بابا من عضویتم مال ۹۷ بوده ولی وارد سیستم نشده بودم اسم رمز عبورمو یادم رفته بود وقتی این ماه وارد شدم در خواست رمز عبور دادم وارد شدم دوباره ازم اسم کاربری میخواست و منم اینو زدم و همه براشون سوال شد اینم دلیلش عشقولیا 😍😍😍🤗

بارهنگ من میدم به بچهام  حریره بادام  شلغم عسل سیاه دونه  زود خوب میشن عطاری هم یه دارو گیاهی بهم داد روش نوشته بود خارخاسک خیلی خوب بود اما خار خاریه تیغ داره دم میدم بهشون میدم 

بارهنگ بذار بجوشه بهش بده عالیه 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

این همه شربت و اسپری فابده نداره   اگه بخواد اثر  کنه با یک دونشم میکنه.

شما ببر دکتر دیگه یک انتی بیوتیک دیگه بهش بده  این بابد دوباره انتی بیوتیک بخوره کامل تا دوهفته  اسپری و این چرت و پرتاهم بدرد نمیخوره الکی،بچرو اذیت نکن

گیاهی ام چیزی نده خیلی وقتا تو این دوره از بیماری بیشتر،باعث  ترشحات خلطی میشن .

فک میکنم سیفیکسیم ۱۰۰  هر دوازده ساعت خوبه منتهی،تا تهش و بابد بخوره دو هفته ایی طول میکشه      البته با تشخیص دکتر

از،من میشنوی،پیش این دکترایی که کلی شربت و اسپری،میدن نبر

گاهی،حتی یک دکتر،عمومی ساده نسخش از،همه این متخصصا بهتره