2777
2789
عنوان

چرا خوابم نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 3178 بازدید | 209 پست
چرا خوابم نمی بره چرا خستگیام از تنم نمی پره چرا همش داغونم چرا این ساعته اصن نمی گذره

چ قشنگ حال منه الانه

چرا خوابم نمیبره چرا خستگیام از تنم نمیپره💔                           چرا همش داغونم😔                                                               چرا این ساعت اصلا نمگیذره😪😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارع دوس داشتم خوب دور از خانواده ای عزیز میشی اینا همش خاطره میشههه باحالهههه  همیشهههه دلم می ...

خو دانشگاه برو ی شهره دیگه

راجب اینکه از دختر بودنت متنفری نظری ندارم مسئله شخصیه) 

یک عدد جوان مذکر(👦) ایرانی که با ۲۲ سال سن الان سرباز۰ِ دوستانی که میگن ی موجود مذکر تو نی نی سایت چیکار می کنه من حوصلم سر رفته همین منم جای داداشتون یکم جمو جور تر بشینین منم جام شه 🙃قول میدم کم حرف بزنم بیشتر گوش کنم🤐 
چشاتو ببند تا خوابت ببره 👩🏻‍🦯🗿

خبلییییی عالی بود

چرا خوابم نمیبره چرا خستگیام از تنم نمیپره💔                           چرا همش داغونم😔                                                               چرا این ساعت اصلا نمگیذره😪😔
اره تازه ۱۹ سالمه تابستون میرم۲۰ کلا شوقی ب زندگی ندارم میدونی دلم میخواد برم کار کنم دلم میخواد برا ...

من۱۷سالم بودمیگفتم بسه میخوام چقدرعمرکنم😂درس نمیزارن بخونی؟

منم از دیروز صبح بیدارم الانم نیم ساعت دیگه میخوام  برم مدرسه دخترم😂

کاش منم بچه مدرسع ای بودم

خو دانشگاه برو ی شهره دیگه راجب اینکه از دختر بودنت متنفری نظری ندارم مسئله شخصیه)

اجازه دانشگاه رفتنو ندارم خو 

من اگه تو یه خانواده با درک و مسئولیت پذیر ب دنیا اومده بودم الان وضعم این نبود

از دست خانواده عاشق بشی عقد کنی بعد پشیمون بشییییی هیییی💔💔

من۱۷سالم بودمیگفتم بسه میخوام چقدرعمرکنم😂درس نمیزارن بخونی؟

منم خود کشی کردم فایده نداشت خود زنی هم کردم پشیمون شدم از کارمممم

اجازه دانشگاه رفتنو ندارم خو  من اگه تو یه خانواده با درک و مسئولیت پذیر ب دنیا اومده ...

اوه شت یکم دارک شد قضیه

یک عدد جوان مذکر(👦) ایرانی که با ۲۲ سال سن الان سرباز۰ِ دوستانی که میگن ی موجود مذکر تو نی نی سایت چیکار می کنه من حوصلم سر رفته همین منم جای داداشتون یکم جمو جور تر بشینین منم جام شه 🙃قول میدم کم حرف بزنم بیشتر گوش کنم🤐 
من معدم داغ شده انگار توش  حس میکنم میخام بالا بیارم

ی چیز شیرین بخور من وقتی عصبی میشم اینجوری میشم خرمایی چیزی نباتی

کاش منم بچه مدرسع ای بودم

نه بابا ارزش نداره صبح زود بیدار شی

یک زمانی حرص میخوردم که خودم صبح بیدارشم 

الانم حرص میخورم که دخترم مجبوره صبح بره مدرسه

هفته ایی که صبح هستش کل فامیل آموزش و پرورش رو یاد میکنم

نخوابی خوابت میبره 

میخوام کلا نخوابم