2777
2789
عنوان

سیاست های مادرشوهر

181 بازدید | 7 پست

خانما اگه مادرشوهرتون بین شما و جاری جدیدتون فرق بزاره عکس العمل شما چیه ؟ به روش میارید ...شوهرم میگه ولکن خودم یه روز گله گی میکنم اما میدونم که اینکارو نمیکنه چون کلا از حرف و حدیث فراریه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار خوبی میکنه نمیگه. زندگیتون رو خوب و شاداب و سرحال نگه دارید. بقیه حالا هرکسی که میخواد باشه هرجوری میخوان رفتار کنن. مهم شما و زندگیتون و شوهرتون هستید.اصلا اهمیت ندید. چون اینجوری ازرده میشید

سلام😊 

جاریم شهرستانه اولین بار که اومد تهران ما میخاستیم بهش پول بدیم به عنوان پاگشا مادرشوهرم نزاشت گفت نه ندین به دخترمم گفتم الان نه بعد از عروسیشون ...مام به حرف این عفریته گوش کردیم ..مادر دختره به دل گرفته بود و عوضش اونم برا منو خواهر شوهرم خلعتی نزاشته بود بعد مادرشوهرم یهو فازش عوض شد گفت خب شما پاگشا نکردین نباید انتظار خلعتی داشته باشین.... حالا امروز زنگ زده برا عروسم هفت سین خریدم با مخلفاتش قشنگه میخام بگم تو خریدی برای عروس به عنوان پاگشا گفتم فقط من ؟گفت اره گفتم نه اینکارو نکن من دوس ندارم بگن میخاست بده همون موقع میداد نه که بعد 6 ماه یادش افتاده بعدم مگه 1 بار نگفتی بعد عروسی مام نگه میداریم بعد عروسی ...میگه نه من دلم برا شما میسوزه میخام سر فرازتون کنم گفتم خب پس بگو دوتایی با خواهر شوهرم خریدن اونم نه پاگشا همینجوری میگه نه دخترمو ولکن اون شوهرش یکی دیگس و اینا  ( این درحالیه که عیدی واسه من شوهرم لباس خرید برد خونشون که مامانش اینا بیارن یه پاکت شکلاتم نزاشته بودن روش بخدا )

الان جدیده ذوق داره چیزی نگو خودتو سبک نکن یکم بگذره با اونم عادی میشه

اخه الان 8 ماهه هر مناسبتی شده براش سنگ تموم گذاشته بعدم همش میگه پولای خودشونه ینی برادر شوهرم که ما صدامون در نیاد درحالی که میدونم اینطور نیس