2777
2789
برامن فقط گاهی میسوزه معدم. ولی دردواژن ولگن وکمر جونمو گرفته خجالت میکشم ازراه رفتنم

هفته چندی؟من زیرسینه سمت راستم انگار اتیش گرفته معدس؟ازمایش سونو دادم چیزی نبود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم واژنمم درد میگرف اون هفته ازمایش دادم گفت عفونت ادرار بعد گفت سونو ک سنگ کلیه اوردم

منم سنگ دارم ینی دردم ازاونه؟

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
منم سنگ دارم ینی دردم ازاونه؟

قبلن داشتی؟یا تازه گرفتی من نداشتم واژنم درد میکرد دکتر گف از عفونت ادرار دارو بخوری خوب میشی ک اران ی ورق مونده دوهفتس میخورم برا ینگ گف فقط مایعات زیاد

قبلن داشتی؟یا تازه گرفتی من نداشتم واژنم درد میکرد دکتر گف از عفونت ادرار دارو بخوری خوب میشی ک اران ...

قبلا گفتن داری ولی بعد سونو نشون نداد بود چهارتا دکتر عوض کردم این آخری خیلی خوبه تا ازمایشامو دید گفت عفونت ادراری داری ولی اون دردی که داری ازاون نیس شدید نیس اما خون تو ادرارنشون داده وسنگریزه زیاد،درد لگنمم سونو نوشت که زایمان زودرس نداشته باشم یوقت ،من ی ورق قرص خوردم بهتر بودم اماحالت تهوع شدید میگرفتم ورق بعدی نخوردم

قبلا گفتن داری ولی بعد سونو نشون نداد بود چهارتا دکتر عوض کردم این آخری خیلی خوبه تا ازمایشامو دید گ ...

منم خیلی نگرانم اگ خوب نشه بیچارم میترسم از زایمان زودرس 

اره همون قرص منم میخورم اشتهام کم هم اوق میزنم 

زایمانت و کی زده؟

منم خیلی نگرانم اگ خوب نشه بیچارم میترسم از زایمان زودرس  اره همون قرص منم میخورم اشتهام کم هم ...

۱خرداد،چی بگم والا باید همش منتظر باشیم چیا سرمون میاد،منم اشتهامو ازدست داده بودم،چقدسخته بارداری خدایا کمکمون کن