2777
2789

دوستان سلام 

میگم کیا رشت ترمیم بینی انجام دادن یا لاهیجان 

می خوام برم ترمیم بینی نمی‌دونم اصلا پیش چه دکتری فقط پیش دکتر داداشم رفتم محمود تقی‌زاده نرخ بالایی گفت گفت از استخون دنده ورداره ترسیدم یکم 

دخترای قشنگم نیکا و نورای من دوستتون دارمممم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه بینیت چجوریه میشه عکس بینیتو بذاری ؟

من پارسال خرداد عمل کردم از ترس بیهوشی رفتم با بی حسی تیپ پلاستی کردم تهران بزرگترین اشتباهم بود قوز داره 

چندبهت گفت؟ یه دکتر به من گفت ۸۵ زیاد بود برام 

به من گفت ۳۵البته اگه تا قبل عید عمل میکردم حالا می خوام بعد عید برم نمی‌دونم چقدر بگه گرفتار شدم 

چندبهت گفت؟ یه دکتر به من گفت ۸۵ زیاد بود برام 

بینیت مشکلش چیه ؟من دکتر خودم گفت بیا ترمیم بعد عید اما خوب ریده ببخشید اگر بلد بود که دفعه اول درست میکرد میترسم راستش ریسک‌کنم

به من گفت ۳۵البته اگه تا قبل عید عمل میکردم حالا می خوام بعد عید برم نمی‌دونم چقدر بگه گرفتار شدم&nb ...

بابا ۳۵ خیلیییی خوب گفته

اینجا دماغ دست اولم ۳۵ عمل نمیکنن

البته خودمم ندارم🤣

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!
بینیت مشکلش چیه ؟من دکتر خودم گفت بیا ترمیم بعد عید اما خوب ریده ببخشید اگر بلد بود که دفعه اول درست ...

مال من پهنه و دست به سایزش نزده

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!
بابا ۳۵ خیلیییی خوب گفته اینجا دماغ دست اولم ۳۵ عمل نمیکنن البته خودمم ندارم🤣

نه شهر ما نرخ دکتر ها بین ۲۰تا ۲۵

دکتر خوب و خفن دیگه اینقدر میگیره 

نه شهر ما نرخ دکتر ها بین ۲۰تا ۲۵ دکتر خوب و خفن دیگه اینقدر میگیره 

کدوم شهری منم بیام 

من بوشهرم دکتراش خوب نیستن ۳۰ تا ۳۵ میگیرن

برای ترمیم خداتومن