2777
2789
عنوان

شما هم مادراتون اینجورین؟

85 بازدید | 7 پست

از وقتی یادم میاد مادرم همش داشت بچه های فامیل رو میزد تو سرمون حتی تا جاییکه بهم میگفت فلانی(پسر خالم)  رو از شماها بیشتر دوست دارم 

بزرگتر که شدیم هر سال قبل از عید گریه میکرد کسی نیست کارهای عید منو بکنه و من بچه هام دلسوز نیستن در صورتی که مثل کزت براش دیوار میشستیم حتی سقف آشپزخونشم میشستیم 

حالا پدرم یکساله فوت شده

خدا شاهده بعد از فوت پدرم تابستون که شد یه هفته خونه مادرم بودم یه هفته خونه خودم
الانم که بچه ها مدرسه میرن چهارشنبه ها سه ساعت راه میکوبم با اتوبوس تا برسم خونش جمعه هم برمیگردم خونه خودم
بعد زنگ میزنه به همه میگه بچه هام خوب نیستن منو تنها گذاشتن بچه هام خوب نیستن
اون اوایل میگفت طلاق بگیر بیا با من زندگی کن
الانم چون گفتم جون ندارم نمیتونم کارهای خونت رو واسه عید بکنم بهش برخورده همش تیکه میندازه بهم

بخدا هفته به هفته خونش رو جارو نمیکنه تا من یا خواهرم بریم جارو کنیم خونش رو
سرحال هم هست و خداروشکر رو پای خودش

بابای مهربونم تا ابد دوست دارم 😔😔 هیچ وقت فراموشت نمیکنم 🖤🖤🖤

بلههههه و بشدددت حالم گرفته س ۸ساله ازدواج کردم عین ۸سال چسبیدم بهش... بزار بگه تو به اندازه ی خودت کمکش کن خودش کم کم متوجه میشه.. نشی مثل من بدبخت که معلوم نیست اینوریم یا اونوری... دیگه تو ساک بستن استاد شدم... 

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلههههه و بشدددت حالم گرفته س ۸ساله ازدواج کردم عین ۸سال چسبیدم بهش... بزار بگه تو به اندازه ی خودت ...

بخدا خسته روحی هستم 

میگم من 3 ساعت راه میکوبم هر هفته تا خونش بعد که میرسم خونش خالم زنگ میزنه میشینه میگه اولادهای من خوب نیستن منو تنها گذاشتن

بخدا خسته روحی هستم  میگم من 3 ساعت راه میکوبم هر هفته تا خونش بعد که میرسم خونش خالم زنگ میزن ...

بزار بگه... تو خوبه اینا رو میگه مامان من همه جا پر کرده دخترم مثل کزت ازم کار میکشه دارم بچه هاشو ترو خشک میکنم و... اهمیت نده زندگیتو کن ولییییی بهش بی احترامی نکن

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻

من خانمهای زیادی دیدم مثل شما زیادی محبت میکنن آخرش دستشون نمک نداره.  شما چون زیادی احساساتی هستین نمیتونیم دست از محبت کردن بردارین حالا من برعکسم اولویت خودمم بعد دیگران واسمم مهم نیست دیگران درمورد من چه قضاوتی میکنن . بابام و عمه هام و عموهام هم اینجوری هستن. مثل شماها فداکار و احساساتی نیستیم اصلا حاضر نیستم سلامتی و انرژیم رو واسه کسی هدر بدم چون اینجوری خودم از پا در میان بعد کسی نیست به داد من برسه بنظرم هرکی باید به فکر خودش باشه و به سلامتیش اهمیت بده . از طرفی هم میبینم بعضیا محبت میکنن ولی جواب محبت شون رو نمیبینن بیشتر قانع میشم که هرکی باید به فکر خودش باشه 

من خانمهای زیادی دیدم مثل شما زیادی محبت میکنن آخرش دستشون نمک نداره.  شما چون زیادی احساساتی ه ...

همش میگم نکنه نفرینم کنه عاق والدین بشم