2777
2789
عنوان

طلاق یا خودکشی

494 بازدید | 80 پست

دوستان من تک فرزندم ۴ ساله به مصلحت خونوادم ازدواج کردم تا الان در مورد هیچ خواستم پا فشاری نکردم جز ازدواجم که نمیخواستم ازدواج کنم که اونم بازم من تسلیم شدم ما تو طبقه دوم خونه پدرم زندگی می‌کنیم مشکل من اینه که هر اتفاقی تو زندگیمون میفته مقصرش من میشم دلم میخواد یه بار یه تصمیمی بگیرم و عملی بشه و نمیشه حتی میترسم بگم میخوام طلاق بگیرم بقیه نزارن دارم به خودکشی فکر میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلت با همسرت چیه

چند روز پیش تصمیم گرفتیم پرده هامونو عوض کنیم ولی پدرم مخالفت کردن که پولاتونو نگه دارید منم منصرف شدم ولی بعدش دوباره به همسرم گفتم که پرده رو عوض کنیم ایشون برگشت گفت که خونه ماله پدرته و اون نمیخواد عوض کنیم سر این دعوا کردیم و من گفتم که بهشون میگم دخالت نکنن و اون شروع کرد به پوشیدن لباس که بره اگه میرفت پدرم می‌فهمید دعوا کردیم و من اینو نمیخواستم

نمیتونم برای خودم زندگی کنم همش باید به فکر بقیه باشم

مغزت و گول بزن. با تلقین کردن.  بگو هرکسی برای خودش زندگی میکنه.  منم برای خودم زندگی میکنم.  من خودم و از همه بیشتر دوست دارم.  زندگی من به خودم مربوطه زندگی دیگران به خودشون مربوطه.  بدون اینکه به کسی بگی برو پیاده روی.  برو پارک. برو خرید.  از این کارای کوچیک شروع کن.  به خودت و خانواده دو نفره ی خودت فکر کن.  

چند روز پیش تصمیم گرفتیم پرده هامونو عوض کنیم ولی پدرم مخالفت کردن که پولاتونو نگه دارید منم م ...

تو یه شهر کوچیکم که تنهایی تا حالا سر کوچه هم نرفتم چون باید به همه توضیح بدم کجا میرم

چند روز پیش تصمیم گرفتیم پرده هامونو عوض کنیم ولی پدرم مخالفت کردن که پولاتونو نگه دارید منم م ...

ببین این مسئله ها ک خیلی کوچیکه،بعدشم الآن شوهرت خونه پدرت زندگی میکنه مطمعن باش انقدر ازین لحاظ اعصابش خرابه ک گاهی جوش میاره 

بعدشم مرد همینه فک میکنی بقیه جوش نمیارن؟دعوا ندارن؟

ی وقتایی ت ام اعصابت خرابه ی چیز میگی

اونم حتما پیش خودش میگ من چقد حقیرم ک برای پرده خونم پدر زنم باید تصمیم بگیره

فکر کن مستاجری.  خونه سندش مال صاحب خونس.  وسایل و دکور خونه که مال شماست.

والا من همینطور فکر میکردم ولی امروز فهمیدم هر حرفی خانوادم میزنن همسرم ربطش میده به اینکه پیش اونا زندگی میکنیم

ببین این مسئله ها ک خیلی کوچیکه،بعدشم الآن شوهرت خونه پدرت زندگی میکنه مطمعن باش انقدر ازین لحاظ اعص ...

دقیقا مشکل همینه و من موندم وسط که نمیدونم به حرف کی باشم