2777
2789

خوبه که ادم کارا و حرفای خودشو مرور کنه و لذت ببره تا اینکه بگهاین چی بود من گفتم یا این چ کاری بود کردم ... 

:)                             

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ رفتارت تو تعادل باش

حدتو با ادما رعایت کنی 

خوشرو باشی اما فراتر نری و هر چیزیو ب هرکس نگی 

روابطتو زیاد نکنی 

ادمای خوب دورت باشه و با کیفیت 

با هرکس شوهی نکنی 

احترام بذاری 

اشتباهاتو تذکر بدی 

قدرت ن گفتن داشته باشی

قطعا روابط خوبی داری

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

به منم یاد بدید این عذاب وجدان لعنتی رو بذارم کنار یکم جواب بدم ...واقعا اذیت میشم بعدش که هرچی دلشون بخواد میگن و من فقط سکوت

نمیتونم دل بشکنم ....بقیه سواستفاده میکنن 

فکر میکنن من لالم یا ضعیفم ...اونا ایراد ندارن ....

صمیمیت بیش از اندازه با خانواده همسر بزرگترین اشتباهم بود که اصلاح کردم.

اینکه هر وقت همسرم چیزی میخرید یا میخواستیم جایی بریم به همه میگفتم و خانواده اش عکس العمل بد نشون میدادن بنابراین پنهان کاریو یاد گرفتم.

زیاد موندن درخانه پدرِ همسر در دوران عقد یکی دیگه از اشتباهاتم بود که بعداز گذشت 3سال به خودم اومدم ...

و یکی از بزرگترین غفلت هام این بود که چرا ازسن پایین تر شاغل نشدم؟ الان که دستم تو جیب خودمه میفهمم چقدر عالیه و حتی دیگرانم بیشتر بهت احترام میذارن

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

با هیچ یک از اعضای خانواده شوهر خود صمیمی نشوید ودرددل نکنید تحت هیچ شرایطی ♟♟♟♟♟♟♟

(چوبشو خوردم که میگم)

اگه ساده اید بدتر از من فک نکنید بقیه هم عین شمان چون غالبا کلاش ها ما ساده ها را به دام می اندازند در هر زمینه ای 

🚦🚦

اگر آمادگی بچه دار شدن به هر دلیل عنوانی ندارید به هیچ وجه تحت فشار هم که شده بچه دار نشید 

🧸🧸

فقط لبخند بزن 🫶🏻
به منم یاد بدید این عذاب وجدان لعنتی رو بذارم کنار یکم جواب بدم ...واقعا اذیت میشم بعدش که هرچی دلشو ...

جواب بدی؟ دوست داری توام دل بشکنی؟ بجای یاد گرفتن پر زبون بودن هنر بیخیالیو یاد بگیر هروقت به ارامش  رسیدی میتونی با احترام و ارامش بدون اینکه دلِ  کسی رو بشکنی جواب بدی.

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
به منم یاد بدید این عذاب وجدان لعنتی رو بذارم کنار یکم جواب بدم ...واقعا اذیت میشم بعدش که هرچی دلشو ...

جاهایی ک میبینی به ضررت نیست جواب بده ببین وقتی ک فک میکنن مظلومی همه چی بهت میگن نسبت به خودت عذاب وجدان داشته باش البته همیشه هم جواب نده ک حرفت ارزش نداشته باشه چون بعضی وقتا سکوت خودش صدتا جوابه

:)