2777
2789
عنوان

چرا بچه ام گریه نمیکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2151 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب بچه آرومیه؛ خواهر من اینقدر آروم بود مادر گاهی یادش میرفت یه بچه دیگه م داره. هیچ وقت گریه نمیکردم. الان بزرگ شده ماشالله یه زبون داره همه مون ازش میترسیم😂😂

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
اتفاقاً من اولی خیلییی دیر گردن گرفت 

میگم که هربچه ایی متفاوته

علاعم نگران کننده گردن نگرفتن نخندیدن غلط نزدن تو سنین زیر۶ماهه بقیش طبیعیخ

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
حالا ک بچه خوبی شده ناراظی هسی .بجه منم گریه نمیکرد. اصلا فقط وقت شیر اینم یکم صدا میداد همین‌.بابا ...

ناراضی نیستم. خدا رو شکر . همیشه از خدا میخواستم که این یکی اروم باشه.

ولی شدت ارومیش نگران کننده است

ناراضی نیستم. خدا رو شکر . همیشه از خدا میخواستم که این یکی اروم باشه. ولی شدت ارومیش نگران کننده ا ...

دخترعمومنم همینطور بود تازه اون بیشتر خواب بود فقط براسیرکردن شکمش بیدارمیشد ایناترسیون انقدرررر دکتر بردن همجا گفتن سالمه چیزی نیست

ناراضی نیستم. خدا رو شکر . همیشه از خدا میخواستم که این یکی اروم باشه. ولی شدت ارومیش نگران کننده ا ...

ن بابا اشکال نداره .بچه منم همینجور اروم‌بود فقط شبا خونه رو میخاست زو سر بالا میاورد راحت میشد میگرفت میخابید

تو اسمم رو میدونی نه داستانمو😑
من بارها گفته ام بچه های دوم اروم و عالین. وقتی جاییش درد نکنه و گرسنه نباشه دلیلی برا گریه وجود ندا ...

موافقم به شدت

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

عزیزم بنظر من خیلیم خوبه و خدا را شکر ولی ی نصیحت هر وقت درباره ی بچت ی چیزی خیلی نگرانت کرد و ته دلت دلهره داشتی حتما حتما از دکتر یا کسی ک تخصصش این هست بپرس اگه بگه مشکلی نیست ک خدا را شکر اگه ام خدایی نکرده مشکلی باشه هر چی زودتر بفهمی ب نفع خودت و بچته....ماها اطلاعاتمون خیلی کمه کمکت نمیکنیم‌تازه شاید گمراهتم بکنیم

میگم که هربچه ایی متفاوته علاعم نگران کننده گردن نگرفتن نخندیدن غلط نزدن تو سنین زیر۶ماهه بقیش طبیع ...

گردنش را کم و بیش نگه میداره. خنده هم گه گاهی میکنه ولی همه میگن اینا خنده نیست همینطوری شکلک در میاره! غلط زدن هم از پشت به بغل میچرخه ولی نمیتونه کامل بغلطه