2777
2789

همسرتون هم با داد و توپ وتشر باهاشون حرف بزنه چیکار میکنید.خنواده همسرم یه ماهی تعمیرات داشتن من این مدت دو سه بار با مادر همسرم تلفنی صحبت کردم و احوالشونو پرسیدم .حالا پدرشوهرن زنک زده به همسرم نمی‌دونم چی گفته .همسرم با دعوا با من صحبت کرد که داری زندگیو تلخ میکنی منم خوبه دیگه خونتون نیام همچین توپش پر بود .از استرس تپش قلب گرفتم و دست و پاهام می‌لرزید😢 

آرزومه که بغلم کنی خودت....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کاش یه سر بهشون میزدی عب نداره چند روز دیگه یه شیرینی چیزی بگیر برو پیششون اونا حتما چون نرفتی سر بزنی ناراحت شدن همسرتم کار اشتباهی کرده باید میومده خیلی آروم بهت میگفته از فلان چیز ناراحتم

خدا❤️
عزیزم کاش یه سر بهشون میزدی عب نداره چند روز دیگه یه شیرینی چیزی بگیر برو پیششون اونا حتما چون نرفتی ...

نه عزیزم از هم دوریم .گله کرده چرا زنگ نمیزنه

خدازشون نگذره ک برای منم پی‌ش میاد و جنگ توخونه من راه میفته اخرشم میگم زندگی رو سر هیچ و پوچ تلخ میکنی هرکی فکر زندگی خودشه تو بخاطر بقیه بامن میای میجنگی خیلی حرفارو به روش نمیتونم بزنم وگرنه خیلی حرفا دارم.ولی من درمقابل خواسته اونا کمرخم نمیکنم شوهرم خودشو پاره کنه هم نمیکنم بدم میاد کسی توقع بیجا دخالت بیجا کنه توزندگیم

حتما انتظار داشتن بری براشون کار کنی😐

نه بابا خداروشکررر دوریم گله کرده چرا زنگ نمیزنه در حالیکه من با مادرشوعرم چن بار صحبت کردم 

پس بااین حساب برای یبارم شده باید به شوهرم افتخار کنم

حرص نخور

فقط باهاش منطقی صحبت کن بکن مردک انقد دهن بین نباش

💜و عشق اگر با حضورهمین روزمرگی هاعشق بماند !عشق است…💜
نه گفته چرا فلانی یه زنگ نمیزنه .شوهر منم لال شده بگه با مامانم چن بار صحبت کرده

شوهرت که آروم شد بهش بگو ماجرا چیه و دیگه صداشو بالا نبره

من صدای بالا رو قبول ندارم و اگه همسرم داد بزنه من ده برابرش داد میزنم