2777
2789
عنوان

وای بچه ها این اش و چیکارش کنم؟😫

445 بازدید | 42 پست

من از یه خانومی سبزی اش خریدم

گفت سبزی هارو خوب شستم بعد خرد کردم نگران نباش منم به حرفش اعتماد کردم و موقع پخت آشم فقط سبزی هارو یه اب گرفتم بعد ریختم تو قابلمه

الان یه بشقاب کشیدم خودم خوردم ته بشقاب دیدم شن ریز هست

چیکار کنم؟😫

به شوهرمم گفتم واسه فردا اش پختم الان بگم سبزی ها شن داشتن شروع میکنه به نصحیت که خودت باید خوب میشستی و…حوصله این حرفارو ندارم😫😫😫

حرارت میکروبای سبزی رو میکشه؟

نخندید😫😫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بهش فکر کنی بدتره. شوهرخاله‌م سبزی نشسته خورد اتفاقی نیوفتاد. تازه بعد دو روز فهمید نشسته بودن حالش بد شد.

خرداد ۱۴۰۳ : میشه لطفا برای پدربزرگم دعا کنید؟ دیابت زده به چشمش بینایی‌ش فوق‌العاده ضعیف شده. هر چند ماه می‌بریمش شیراز پیش دکتر فروردین به چشماش شوک الکتریکی میدن / دی ۱۴۰۳ : پدربزرگم فوت کرد. دیگه الان چشماش خوبِ خوب شده / بیاید برای رفته‌هامون فاتحه بفرستیم؛ اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلب و خاطرمون نه. سفرشون به سلامت. 

شاید مال حبوبات باشه

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین