2777
2789
عنوان

بیاید براتون حمد و توحید بخونم♥️🤲🏻✨️

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 199 پست
ممنونم از شما لطف دارید انشالله ببینم چی میشه دعام کنید بله واقعا تجربی سخته این زیست لعنتی بدتر ...

زیست بدم میاد😂😂

به درخواست خودم کاربریم تعلیق میکنم،خدانگهدار همه دوستان خوبم🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@x3     انشاالله شفای کامل مادرت گل جانم @قلمبهسلمبه     دلم برات ...

زهرای نازنین بی اندازه ممنونم از دعاهاتون، الهی هزار هزار... خیر و برکت و خوشبختی بیاد تو زندگیتون❣️🤲🤲

منم براتون حمد و توحید و آیت الکرسی میخونم🤲💕

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
قربونت برم عزیزم  خیلی دل پاک و مهربونی داری  ممنونم عزیزم  انشالله تو هم موفق بشی

خیلی ممنونم محبت دارید 

خوبی از خودتونه

ممنونم 😍😍❤❤

من عاشق زیستم فقط خیلی سخته مخصوصا الان دوازدهم ولی خب از فیزیک و فارسی خیلی بدم میاد

آره درسای سختیه 

فارسی خوبه بهتره 

محمد

پروین

زیبا

طیبه

پردیس

الناز

صبا

مسلم

فاطمه

جواد

علی

علیرضا

نوید

طاهره

افشین

هادی

محمد

مائده

اسماعیل

نگار

رضا

۲۱ نفر

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

امضام

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

زهرای نازنین بی اندازه ممنونم از دعاهاتون، الهی هزار هزار... خیر و برکت و خوشبختی بیاد تو زندگیتون❣️ ...

خواهش میکنم گل جان دستت درد نکنه🥲♥️🙏🏻

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
محمد پروین زیبا طیبه پردیس الناز صبا مسلم فاطمه جواد علی علیرضا نوید طاهره افشین هادی ...

باشه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
امضام

یه مدت نبودی نگران شدیم همه