2777
2789
عنوان

دانشگاه فرهنگیان

169 بازدید | 9 پست

دوستان کسی در مورد آزمون ورود به دانشگاه فرهنگیان میدونه؟ جدای از کنکور سراسری  مثل اینکه  از یه طریق دیگه هم میشه وارد شد

لطفا اگر میدونید بگید بهم

با سوابق تحصیلی.ولی دربارش نمیدونم پرس و جو کن

کتاب بخونید⁦☂️⁩       اگه من باهاتون بحث کردم بدونین اطلاعاتم در اون زمینه کامله و تا تهش جوابتونو میدم. گفتن نمیدانم نیمی از علم است.وارد هر بحثی ک دانشش رو ندارین نشین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استخدامی اموزش وپرورش که فک کنم ثبت نامش دیروز تموم شد

باید لیسانس باشی

کتاب بخونید⁦☂️⁩       اگه من باهاتون بحث کردم بدونین اطلاعاتم در اون زمینه کامله و تا تهش جوابتونو میدم. گفتن نمیدانم نیمی از علم است.وارد هر بحثی ک دانشش رو ندارین نشین
دانشگاه فرهنگیان فقط با کنکوره اگه منظورت ماده ۲۸و آزمون استخدامیه آموزش و پرورش فرق می کنه باید لی ...

اها من دوازدهمم چون  ازطریق کنکور قبول شدن تو فرهنگیان یکم سخته . ولی معلمم گفت با یه ازمون دیگه هم میشه وارد شد

حتما منظورش ازمون آموزش و پرورشه

اها من دوازدهمم چون  ازطریق کنکور قبول شدن تو فرهنگیان یکم سخته . ولی معلمم گفت با یه ازمون دیگ ...

اره تا جایی که من می دونم تنها راه قبولی تو دانشگاه فرهنگیان کنکوره

منگر اینکه تو کنکور فرهنگیان قبول نشی بری یه دانشگاه دیگه یه رشته مرتبط بخونی بعد آزمون آموزش و پرورش بدی