2777
2789
عنوان

لطفا یه راهنمایی کنید 🙏

152 بازدید | 14 پست

من ۲۹سالم اقا هستم دیشب رفتم خونه دوستم طرف داداشش اومد از شانس بد من پلیسم و داداش  دوستم خلافکار تا حالا ندیده بودمش اصلا نمیدونستم یه دفعه وارد شد من شناختمش هردو شوکه شدیم منم طرف گرفتم بعد کلی ناراحتی خواهش گریه دوستم مادرش ولش کردم بخاطر دوستم حالا عذاب وجدان دارم چرا ولش کردم   شما جای من بودید چیکار میکردید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی پلیسی یا الکی😑

لطفا برای شادی روح داداشم فاتحه بخونید ممنون😔💔 💚🌱وقتی فهمیدم آدم ها فقط بر اساس سطح درک خودشون همه چیز رو می‌بینن از توضیح دادن براشون دست کشیدم🙃 یه آدمایی پشت بند یه اتفاق تلخ برق چشمهاشون برای همیشه خاموش میشه.مثل از دست دادن یه عزیز یا جداشدن شدن از کسی که عمیقا دوستش داشتن. دیگه هیچوقت از ته دل نمیخندن.قشنگ میشه دید تو چهرشون که چشماشون برق نداره‌...این اتفاق از زندگیتون دور... برگرفته از امضای کاربر مبارک۱۳۷۸
نه کار خوبی کردی ای کاش اصلا نمیگرفتیش تو اونجا مهمون بودی باید تو شرایط دیگه گیرش بندازیو دستگیرش ...

شرایط خیلی بد رو عصابی بود برام نمیشه برای اشنا تعریف کنی که داستان میشه