2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فطریه واجبه و زکات هم یه ۹ چیز تلعق میگره که زکات هم واجبه

توی سرم بازار مسگر هاست                                               انگار توی دلم رخت میشورند                                                    انگار توی پاهام سیم می‌کشند...
اره مثلا گندم چند کیلو بدم زکاتشو  و فطریه چقده

گندم و جو برای مصارف خانگی زکات تعلق نمیگیره . در مقدار و تناژ بالا زکات داره و اونم یک نهم مقدار یا پولش

فطریه هم هر سال قبل عید فطر تعیین میشه

جسارتا اگه سرچ کنید بهتر و با اصطلاحات درست توصیح داده شده

توی سرم بازار مسگر هاست                                               انگار توی دلم رخت میشورند                                                    انگار توی پاهام سیم می‌کشند...
منم نمیدونم  ولی چراغی ک ب خونه رواست ب مسجد حرومه

اهاان از اون لحاظ میگی مگ خیلی زیاد میشه 

چون همسرم درامدش خوبه ولی به زکات و خمس و این چیزا زیاد اعتقاد نداره مامانم میگف زکات ایناتونو بدین ک بچتون انقد مریض نشه از صب فکرم مشغوله بدم ندم

اول که الان مشخص نمیشه برای رمضان بعدی رو نزدیک عید فطر مراجع اعلام میکنن . معمولا میگن اگر اکثرا برنج میخوری معادل پول سه کیلو برنج . اگر نان بیشتر میخوری معادل سه کیلو گندم ‌ 

حالا دقت کن تا سه تا مدل پرداختی که داره برات توضیح بدم 🙂

اولی فطریه هست . فطریه رو ادم روزه دار میده اگر تحت کفالت کسیه مثلا باباش یا شوهرش اونا میدن . یه نوع صدقه و شکرانه هست که عبادت خدا رو به جا اورده . 

بعدی فِدیه هست . فدیه برای ادمیه که عذر موجه داشته روزه نرفته . ادم مریض خانم باردار یا مسافر کسی که به خاطر عذری روزه نرفته . به تعداد روزایی که نرفته عید فطر فدیه میده که میگن باید به صورت نون یا گندم باشه مثلا ماکارونی . نمیتونی بری مثلا لباس بخری بدی فقیر بگی این فدیه هست . 

اخری هم کفاره هست . کفاره مال ادم سالمیه که روزه شو نگرفته یعنی عمدی روزه شو خورده . این ادم برای هر روز باید ۶۰ روز قضا بگیره برای کفاره هم باید برای هر روزش ۶۰ تا فقیر سیر کنه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اهاان از اون لحاظ میگی مگ خیلی زیاد میشه  چون همسرم درامدش خوبه ولی به زکات و خمس و این چیزا ز ...

اگر بچه ات خیلی مریض میشه عقیقه اش کن . ادابشو توی حاشیه مفاتیح نوشته ‌. صدقه خوبی هم هست این روزا خیلیا رنگ گوشت رو نمی بینن

اول که الان مشخص نمیشه برای رمضان بعدی رو نزدیک عید فطر مراجع اعلام میکنن . معمولا میگن اگر اکثرا بر ...

اهاان متوجه شدم ممنون از توضیح کاملت ببخشید خمس هم واجبه یا اختیاریه بدی یا ندب

اره مثلا گندم چند کیلو بدم زکاتشو  و فطریه چقده

نه داری اشتباه میکنی 

یه زکات داریم که زکاته یه نوع صدقه هست ولی به همه تعلق نمیگیره . مثلا برای محصول کشاورزیه برای طلایی هست که کنار میذاری واسه پس انداز برای محصول میوه باغه . این شامل همه نمیشه 

فطریه رو عید فطر میدن . بهش میگن زکات فطره