2777
2789

یه مدتیه اینجا پاتوقش شده اخلاق گندشو همش تحمل میکنم..بچه ها این چیز کوچیکی نیست.ببینین چطور آدمو زجر میده.مثلا اگه تو خونه شوهرمو خودشو بچه هام یا دختراش باشن.سفره پهن میکنه بعد همه رو میبره سره سفره.برا همه بشقابو لیوان میزاره جز من.من باید خودم بیارم..االان بقیشو میزارم.

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜

تنقلات میاره..یکی یکی میده دست همه جز من.بعد با خنده و قهقه تنقلات میخورن.اگه شوهرم حواسش بهم نباشه.اصلا هیچی نمیده به آدم.

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امان از دست این قوم شوهر وقتی انقدر از عروس بدشون میاد دیگه چرا عروس میگیرن اخه

ازبس حسودن زورشون میاد پسرشون به زنش برسه 

عقده و کمبود محبت جمع شده تو وجودشون

خواننده خاموش  از سال ۹۰🥰

امروز شوهرم خونه نیست..از دیروز اومده اینجا ماندگار شده.سفره پهن کرده.هر چی آورده خودشو بچه هام خوردن منم تو اتاق نشستم..با عرض معذرت خیلی گاوه

ازبس حسودن زورشون میاد پسرشون به زنش برسه  عقده و کمبود محبت جمع شده تو وجودشون

خب وقتی طرز فکرشون اینجوریه عروس نگیرن که هم خودشون اذیت نشن هم اون دختر بیچاره

پسرشون شش دنگ مال خودشون باشه

خدایا دستمو ول نکن 💙
خب وقتی طرز فکرشون اینجوریه عروس نگیرن که هم خودشون اذیت بشن هم اون دختر بیچاره پسرشون شش دنگ مال خ ...

منکه بخاطر بچهام با پسرشون دارم زندگی میکنم وگرنه پسرشون رو دودستی تقدیمشون میکردم نکبتای عوضی

وای باباش یه پا مادرشوهره نکبت

خواننده خاموش  از سال ۹۰🥰
من جات باشم بشقاب جلو زنیکشو میکشم سمت خودم 

والاه من با وجود این رفتارای بدش بازم چیزی درست کنم تعارف میکنم.انگار از پشت کوه اومده

پیرمرد ۸۵ساله از زبون کم نمیاره همش درحال هزیونه

باز خوبه اخرای عمرشه 

پدرشوهرمن تازه ۵۰ و خورده ای سالشه حالا حالاها باید اعصابمونو خوردکنه

خدایا دستمو ول نکن 💙