2777
2789

دو روز پیش پیام داد گفت از شما خوشم اومده و میخوام بیام خواستگاری ، منم گفتم ترجیح میدم در مورد این مسائل با پدر و مادرم صحبت بشه دیروز مادرش اومد باهام صحبت کرد حالا امروز پیام داد مادرم باهاتون صحبت کرد گفتم بله، گفت خب خداروشکر دیگه حالا میدونین که قصد و نیتم پاکه حالا به نظر شما در جواب پیامش که این حرفو زده چی بگم؟؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک ❤️صلوات، جانم فدای فاطمه زهرا(سلام الله علیها)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگه مورد مناسبی هست براتون بگین باید شناخت ایجاد بشه که بتونم اعتماد کنم نسبت بهتون و اینکه خانوادمم در جریان باشند

میلیاردها انسان در جهان متولد شده اند؛ اما هیچ یک اثر انگشت مشابه نداشته‌اند. اثر انگشت تو، امضای خداوند است که اتفاقی به دنیا نیامده‌ای و دعوت شده‌ای تو منحصر به فردی مشابه یا بدل نداری تو اصل اصل هستی و تکرار نشدنی وقتی انتخاب شده بودن و منحصر به فرد بودنت را یادآوری کنی؛ دیگر خودت را با هیچکس مقایسه نمی‌کنی و احساس حقارت یا برتری که حاصل مقایسه کردن است از وجودت محو می‌شود.    #حسین الهی قمشه ای

ببینید دوستان من قبلا ی بار ازدواج کردم و ی بچه دارم که پیش شوهرمه . ایشونم ازدواج کرده و ی دختر پنج ساله داره که پیش خودشه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک ❤️صلوات، جانم فدای فاطمه زهرا(سلام الله علیها)
ینی چی قصد و نیتم پاکه؟😐

منم متوجه نشدم درست

خب میخوایش یا نه؟

نمیدونم اصلا میخوامش یا نه چون ی بار شکست خوردم میترسم