2777
2789

سلام

الان حال و روز خوبی ندارم همسرم تب داره و خوابیده،پسرامم بیحال افتاده

خودمم از شدت بیرون روی افتادم رو تخت نمی تونم تکون بخورم!!

جریان از هفته پیش با خوردن نمی دونم سبزی بود،غذای رستوران بود چی بود .............شروع شد.من که به همچی مشکوک شدم.😔

خیلی شسته بودم ولی نمدونم چجوری شد

لطفا مواظب باشید و 10 بار سبزی ها،میوه ها رو بشورید.هرجایی غذا نخورین ما هفته پیش مجبور شدیم رفتیم بازار بچه ها گشنه بودن ی جا رفتیم خوردیم.

اولش که پسر بزرگم که ۷،۸ سالشه شروع به اسهال و استفراق و تب شدید ۳۸ تا ۴۰ درجه تا 3 روز😔بقیه تا امروز فقط اسهال بودیم

بعد خودم  بدم شوهرم و الان همگی

دیروز فشارم روی ۸ بود وقتی رسیدم بیمارستان،از ترس اینکه واگیر دار نباشه نخواستم کسی بیاد کمکون.فقط پسر کوچیکم که مریض نشه رو بردم خونه خواهرم.

اما از شما می خوام برامون دعا کنین لطفا🙏🏻

گذشتم از گذشته ای که گذشت...🍃

ان شاالله زود خوب بشین

واقعا غذاهای بیرون افتضاح شدن هرجایی نمیشه چیزی خورد

اما بنظرم شما علائم ویروس دارین

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.