2777
2789
عنوان

آبگرمکن استوانه ای

50 بازدید | 6 پست

سلام دوستان ..ما خونمون دو واحده هست و برای دو واحد یه آبگرمکن استوانه ای داریم که مشترکه و تو خونه ی ماست..حالا میخوایم بریم مسافرت و طبقه پایینی میگه که ما آب گرم احتیاج داریم و نمیشه آبگرمکن رو خاموش کرد..به نظرتون خطر نداره ؟

ما برای ادامه دادن هیچکسی را نداریم جز      " خودمان" واین کافیست...

اگه اتومات باشه نه 

خودش موقعی که گرم شد خاموش بشه

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی اسی به یکی بسپر حتما هی نگاه کن چون بالاخره هی خطر داره

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
 شما تجربه سفر داشتید که آبگرمکن خاموش نکنید و برید ؟؟

بله ما ویه واحددیگه که پایین ماست از همین آبگرمکن‌هاداریم آبگرمکن هم پیش ماست سالهاست خاموش نشده😅وقتی زیادداغ بشه خودش اتومات خاموش میشه

بله ما ویه واحددیگه که پایین ماست از همین آبگرمکن‌هاداریم آبگرمکن هم پیش ماست سالهاست خاموش نشده😅وق ...

مرسی خیالم راحت شد

ما برای ادامه دادن هیچکسی را نداریم جز      " خودمان" واین کافیست...