2777
2789

کباب تابه ای مرغ 

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کوکو عدس

خوشمزه میشه؟؟

چطور درست میکنید ایا؟؟؟

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

گوجه بادمجون. سریع هم درست میشه. 

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

خوشمزه میشه؟؟ چطور درست میکنید ایا؟؟؟

من و همسرم خیلی دوست داریم

نصف پیمانه عدس میذارم میپزه و له میکنم

یه پیاز متوسط با رنده درشت رنده میکنم و آبش رو میگیرم و میریزم ونمک و زرد چوبه هم میریزم دوتا تخم مرغ هم میشکنم و سرخ میکنم بعد داحل روغن کوکوها گوجه حلقه میکنمو سرخ میکنم و با نوشیدنی میخوریم

محشره😋این نصف پیمانه برا دونفره

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
من و همسرم خیلی دوست داریم نصف پیمانه عدس میذارم میپزه و له میکنم یه پیاز متوسط با رنده درشت رنده ...

ممنون گلم ک وقت گذاشتی ی بار امتحان میکنم❤️

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️