2777
2789
عنوان

یه مهمونی ۲۰نفره چقدر هزینه داره .آشپزی کی بلده

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 47 پست
بین۲ تا سه میلیون ۴تا مرغ حداقل و ۴ کیلو برنج سه نوع میوه از هرکدام ۳کیلو و....

بنظرت زیاد نیست ۴تا مرغ ؟

اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبت‌نام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرغ ۵ تا میخواد. زرشک یک پیمانه. برنج ۲۰ پیمانه.

۵ تا نوشابه. سالاد دوتا کاهو بزرگ و یه کلم سفید و یه کلم بنفش و یه کیلو هویج و خیار. گوجه هم لازمته.

میوه هم سه مدل از هر کدوم دوسه کیلو میخواد

زیر گروه بنفش💜... وزن ۷۶ و ۲۰۰ وزن هدف ۶۵ ... هدف اول ۷۳ 

500 مرغ 

50 نوشابه 

250 میوه 

100 سالاد 

100 تخمه  

برنجم بستگی داره چی بخری 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
500 مرغ  50 نوشابه  250 میوه  100 سالاد  100 تخمه   برنجم بستگی داره چ ...

آفرین این خیلی عالی بود ...دقیق و کامل مرسی 

اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبت‌نام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁
بین۲ تا سه میلیون ۴تا مرغ حداقل و ۴ کیلو برنج سه نوع میوه از هرکدام ۳کیلو و....

4 تا مرغ میشه 500

4کیلو برنج پاکستانی200

9 کیلو میوه حداقل قیمت 20 تومن 180

با سالاد و نوشابه  و.... 

خیلی بگیریم 1500

چجوری حساب کردید شما 

سلام 😍

نه عزیزم اگه بخوای مجلسی بزاری که میشه ۱۶ تیکه بخوای تیکه هارو  کوچیکتر کنی میشه۳۲ تکه که چون غذای دیگه ای نداری باید بیشتر از تعداد مهمونات باشند شاید یکی خواست دو تیکه مرغ برداره

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
بستگی  داره   خورشت  بخوای  بدی   تهران  باشی   هر  ۱۰ &nb ...

اکثرا رژیم هستن و شب کم غذا میخورن

ران بگیر به تعداد مهمونا 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

میوه برای 20 نفر حدااقل 1 تومن 

سالاد و سس 200 تومن 

مرغ برای 20 نفر 5 تا فکر کنم 700 بشه 

برنج کیلویی 120 باشه 3تا 4 کیلو می خوای 

روغن و و اینا 

تخمه دو کیلو کیلویی 150 تومن 

نوشابه 4 تا 100 تومن 

زرشک نیم کیلو 100 تومن 

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................