2777
2789
عنوان

پس اندازم چیکار کنم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشی فقط با این قیمت ایفون دست دوم میتونی بگیری 

که سال دش از مد میفته و مدل های جدید تری میاد و ...

گوشی نخر به نظرم اگ بیشتر داشتی قطعا میگفتم بخر 

ولی با این پول مقداریش واس خودت چیزای قشنگ که استفاده کنی بخر مثلا طلا ک ظریف و شیک باشه و هم سرمایه ات باشه 

بقیه اش تغیری بده تو خودت موهات رنگ کن یا به صورتت برس فیلری چیزی 

بعد هم ساعت هوشمند بخر یه کفش گرون و برند بخر 

و مابقی هم ب نظرم سکه بخر 

اما اگ اهل پس انداز نیستی همش خرج خودت کن و چیزای خوب بخر یا واس خودنت بخر وسایل برقی اینها البته اینم خودش پس اندازه ۲ روز دیگ بخوای بفروشیرون تر میش

نگاه کن به ظرفیت همسرت و عشقی که بینتونه من بودم می دادم برا خونه من تنها داراییم یه دونه ماشین بو ...

همه این حرفو میزنن ولی عده ای ب حرفی ک میزنن عمل میکنن عده ای فقط خودشونو میبینن.

ایا همسرتون هم تو ی موقعیتی گیر کنه اولویت اولش شمایید ؟ اگه بله ک کار درستی میکنید اگه خیر ب اینده فکر کنید.

ی خانم میگفت همش پس انداز میکردم و میدادم شوهرم ی روز گوشی شوهرم خراب شد و روشن نشد همون روز من گوشیمو ازم زدن جفتمون گوشی نداشتیم شوهرم رفت اول برای خودش گوشی خرید دفعه بعد برای من....میگفت و چندین موقعیت های مشابه ک اول خودش بعد من. ادمها تو زمانش خودشونو نشون میدن

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت