2777
2789

چکارکنم.نمیدونم از کجا گرفتم.پارسال چند ماه باهاش درگیر بودم.الان باز گرفتم.

آخه باشگاه شال و لباسام داخل ساکه.فقط گاهی پالتو و شلوارمو آویزون میکردم

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋

بچه ها چی بزنم سریع جواب بده خوب بشه.شهر غریبم ای خدا

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه باشگاه می‌خوابید که شپش گرفتید یا شپشا تازگیا پرواز میکنن

چمیدونم میگم شاید پالتومون و آویزون میکردیم گاهی بعضیا لباساشون و می‌گذاشتند رو لباس های ما.اخه جایی نرفتیم.کسی و ندارم تو این شهر

از عطاری محلول یلدا بگیر بزن طبق دستورش

شما جواب گرفتی خودت؟؟

ببخشید سفیده یا حشرات سیاهه چیه چجوریه من دخترای خواهرشوهرم گرفته بودن که گفتن اسپری کامن زدیم شستیم رفت حالا الان بعد ۲ ماه دیشب خونه ما بودن خوابیدن خونه من کل دیشبو با استرس خوابیدم البته موهاشونو ی نگاه سوسکی کردم چیزی نبود حالا نمیدونم چطوریه

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
بچه ها چی بزنم سریع جواب بده خوب بشه.شهر غریبم ای خدا

اینی که میگم تجربه من نیست ولی گفتی سریع باشه میگم تصمیم با خودت

یه بنده خدایی مدتها با شپش درگیر بود هر راهی امتحان کرد ولی ریشه کن نشد. سر خودش و بچش اسپری حشره کش زد با کیسه یه ربع پوشوند بعد رفت حموم میگفت کامل از بین رفت

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....