2777
2789
عنوان

چاقی

247 بازدید | 37 پست

کمک کنید دوستان یه راه حل خ ب بگید من هر راه رو امتحان کردم تموم قرص های چاقی ولی برام عوارض و بازگشت داشت هر قدر میخورم وزن نمیگرم بند های دستم خیلی لاغر اس مث بچه پنج سال  ۲۰ سال سن دارم و یه پسر ۱۲ ماهه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دارم پودرجیسنیگ میخورم. اونم خوردی ضررداشت واست؟ ده کیلواضاف کردم

کسایی که با درس خوندن به جای خوبی رسیدن؛ می گن کنکور مهمه.🤷🏻‍♀️‏کسایی که با درس خوندن به جایی نرسیدن؛ می گن کنکور مهم نیست و اتلاف عمر و وقته.🙂اونایی که با هنر به جای رسیدن؛ می گن خیلی خوشحالن که مسیر قلبشون رو رفتن 😊و اونایی که هیچوقت بهش نرسیدن می گن تو هنر پول نیست💀.کسی که رابطه موفقی داره می گه همراه داشتن خوبه👰🏻💍، و اونی که حس خوبی رو از رابطه نگرفته اینو نمی گه💔🤷🏻‍♀️.هر کسی نسبت به تجربیات و فکر خودش در هر حیطه ای نظر می ده پس واضحه که باید هر کسی نسخه زندگیشو خودش بپیچه.پس همیشه نیاز نیست به حرف دیگران گوش بدی
من دارم پودرجیسنیگ میخورم. اونم خوردی ضررداشت واست؟ ده کیلواضاف کردم

نه اینو نخوردم ولی هر قرص یا پودر که میخورم جوش میزنم و بعد از قطع دوباره لاغر میشم

نه اینو نخوردم ولی هر قرص یا پودر که میخورم جوش میزنم و بعد از قطع دوباره لاغر میشم

اینو شنیدم اصولی باید قط کنی یهو قط نکنی.  وایتک بعد قط کردی و وزن ایده الت رسیدی. تغذیه اات اوکی باشه

کسایی که با درس خوندن به جای خوبی رسیدن؛ می گن کنکور مهمه.🤷🏻‍♀️‏کسایی که با درس خوندن به جایی نرسیدن؛ می گن کنکور مهم نیست و اتلاف عمر و وقته.🙂اونایی که با هنر به جای رسیدن؛ می گن خیلی خوشحالن که مسیر قلبشون رو رفتن 😊و اونایی که هیچوقت بهش نرسیدن می گن تو هنر پول نیست💀.کسی که رابطه موفقی داره می گه همراه داشتن خوبه👰🏻💍، و اونی که حس خوبی رو از رابطه نگرفته اینو نمی گه💔🤷🏻‍♀️.هر کسی نسبت به تجربیات و فکر خودش در هر حیطه ای نظر می ده پس واضحه که باید هر کسی نسخه زندگیشو خودش بپیچه.پس همیشه نیاز نیست به حرف دیگران گوش بدی
خیلی خستم دیگه از خودم بدم اومده کلن افسردگی گرفتم  

منم مت شما بودم وزنم۴۹ صورتم نصف شده یود. الان ک وزن گرفتم روحیم بهترشده.