2777
2789
عنوان

پریودی شدیددد

112 بازدید | 16 پست

سلام دوستان 

من پریودیم همیشه ۵روزه هست 

ایندفعه تا الان ۷روزه پریودم قط نمیشه تازه شدت گرفته یعنی نیم ساعت یا ۱ساعت یه نوار بهداشتی باید عوض کنم 

رفتم دکتر فقط قرص داد که قط بشه ولی فقط کم شده 

میشه علتش مثرف قرص اورژانسی باشه؟ ماه قبل خوردم بعدش پریود شدم ۷ روز شد و خونریزیو زیادتر از حد معمول بود 

این ماه هم یکم زودتر پریود شدم و انقددد زیادددد 

امکان داره مال قرصه باشه؟ 

البته بگم تازگی تست پاپ اسمیر هم دادم براتون عکسش میزارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای که چه بدبختی داریم ما خانمها. سر کم و زیاد شدن دوره و حجم خونریزی باید حرص بخوریم

من برعکس شما این ماه دورم کوتاه و حجم خونریزی هم خیلی خیلی کم بود در اصل بصورت لکه بینی بود

اگه ماه بعدم اینجور باشه میرم دکتر

عضویت 98،،، سه بار تعلیق م کرد بی تربیت.... نی نی یار رو میگم
سه شب پشت سرهم حنا بزار به سرت ، پریودت باز میشه. بزن تو اینترنت و کامل رابطه حنا و هورمون ها رو بخ ...

واقعا🥺مرسییی

خوشبختی ینی چ دور چ نزدیک....هنوز کسی باشد ک بی بهانه دوستت داشته باشد.. 💞💞m💞💞
وای که چه بدبختی داریم ما خانمها. سر کم و زیاد شدن دوره و حجم خونریزی باید حرص بخوریم من برعکس شما ...

خیلی بده واقعا ،انقد خونریزیم زیاد بود داشتم از حال میرفتم ۳بسته نوار بهداشتی تو ۱روز حتی لباسم خونی میشد تیشرت شلوار اصلا نمیتونسم کنترل کنم 

خیلی بده واقعا ،انقد خونریزیم زیاد بود داشتم از حال میرفتم ۳بسته نوار بهداشتی تو ۱روز حتی لباسم خونی ...

الان بهتری خداروشکر؟

تحمل دوره نرمالش سخته چه برسه وضعیت شما،

عضویت 98،،، سه بار تعلیق م کرد بی تربیت.... نی نی یار رو میگم