2777
2789
عنوان

ایرانخودرو اهههه....

189 بازدید | 17 پست

دیروز حسابمو وکالتی کردم پولم از قبل داشتم تو حساب

هنوز ک هنوز اجازه ثبت سفارش نمیده

چ مرگشه دیگه اعصابم بهم ریخت لعنتی

درجستجوی راهی برای رسیدن ب آرزوهامم😍🕊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

72ساعت بعد حساب وکالتی میشه دیر اقدام کردی انشالله 26,ام دوباره ثیت نامه

تو بخشنامش نوشته بود تا شنبه ساعت۱۴وقته برای وکالتی کردن و تکمیل وجه مگه اینجوری نبود؟

من خوندم کسایی که تا امروز ساعت ده صبح پول رو واریز کرده باشن ساعت ۴ بع بعد میتونن ثبت نام کنن

منم دیروز حساب وکالتی کردم

یا به میدان نیا یا تمام بیا.هیچ موجودی نفرت انگیزتر از عاشق نیم‌بند نیست.
من خوندم کسایی که تا امروز ساعت ده صبح پول رو واریز کرده باشن ساعت ۴ بع بعد میتونن ثبت نام کنن منم ...

اینجا ک میگن۷۲ساعت وقت میخواد🤐😭

من خوندم کسایی که تا امروز ساعت ده صبح پول رو واریز کرده باشن ساعت ۴ بع بعد میتونن ثبت نام کنن منم ...

من ۵ شنبه وکالتی کردم ظهر نتونستم ثبت نام کنم

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره

باید سری تر انجام می‌دادی که بهونه ۴۸ ساعته ندی دستشون ! اینا ظاهراً بهونه دارن که باید ۴۸ ساعت بگذره !؛تو این فاصله هم مهلت ثبت نام تموم میشه، کی نفع می‌بره !؟ مافیای خودرو !!!

میگه حالا که آمار ثبت نام با حساب وکالتی کم هست، خب پس من ایکس میلیارد میدم ۱۰۰ تا خودرو با این کد ملی ها برام ثبت سفارش کن ، یعنی برنده کن !!!