2777
2789
عنوان

دخترم‌اجازه‌ندادم‌بره‌اردو‌الان‌پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 4211 بازدید | 112 پست
منم بودم نمیزاشتم بره  جامعه اصلا امن نیست

بچه عقده ای بشه خوبه😐

عضو تاپیک مانکن های زیبا 🌱وزن اولیه71😒هدف اول65🖇️هدف دوم60🖇️هدف نهایی 56🖇️وقتی به وزن دلخواه رسیدم اونوقت از همون لباسش جینگولیا که آرزوشو داشتم می‌پوشم ودیگه بخاطر چاقیم تیکه نمیشنوم🤗🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاد کارای مامانم میفتم چقد فرصت شادبودن ازم گرفت هیچوقت نمیبخشمش حتی نمیذاشت بادوستام بازی کنم الانم ی افسردم 

قبلا ازابرهای تیره بدم میومد چون کوچیکترین دلخوشیمو ازم میگرفت😭اماالان خیییلی دوسشون دارم چون منو یاد اون دلخوشیم میندازن چقدارامش داشتم که تنهافکرم ابرهای تیره بود😓😞

جبران کن چ قبلش توضیح بده فقط بخاطر خودت گفتم نری و نگران بودم

الانم ببرش بیرون تا خوده غروب ببر کیف کنه

هر چی علاقه داره، ببرش پیتزا بخورین، بعدم ببرش پارکی جایی که دوست داره، ابمیوه بستنی بگیرید بخوریدبعدم ببرش خرید و براش یه خورده چیز میز که دوست داره بخر، کلی سعی کن بهش خوش بگذره که بگه چقدر خوب شد جای اردو با مادرم اومدم بیرون

حال خودتم خوب میشه

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعداً😂

بخدا‌واسهه‌دختر‌بودنش‌نیست‌پارسال‌همینجور‌بچه هارو‌بردن‌اردو‌یه‌نفر‌افتاد‌تو‌اب‌غرق‌شد‌ما‌هم‌دیگه‌می ...

گر نگه دار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

من میخواستم برم راهیان نور مامانم اجازه نداد تو خونه رو قالی خوردم زمین پام شیکست 

عضو تاپیک مانکن های زیبا 🌱وزن اولیه71😒هدف اول65🖇️هدف دوم60🖇️هدف نهایی 56🖇️وقتی به وزن دلخواه رسیدم اونوقت از همون لباسش جینگولیا که آرزوشو داشتم می‌پوشم ودیگه بخاطر چاقیم تیکه نمیشنوم🤗🥺
بچه عقده ای بشه خوبه😐

همین افراد بچه های عقده ای بار میارن بعد وارد جامعه میکنن بعد تو  توقع هم دارن روز به روز جامعه بهتر و امن تر بشه😕

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
چرا بچه هاتونو افسرده و گوشه گیر بار میارین؟  نمیذارید با دوستاش وقت بگذرونه ؟ بزار اجتماعی بش ...

تا حدی با حرفتون موافقم

آداب زندگی جمعی ، بالا بردن آستانه تحمل و خیلی از تجربه های خوب دیگه تو همین اردوها به دست میاد

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره

ولی استخر رو به هیچ عنوان نمیزارم با مدرسه بره ، خودم جمعه ها میبرمش و با چندتا از دوستاش قرار میزاره بیشتر بهش،خوش میگذره 

دیدم معلما بچه ها رو رها میکنن تو استخر به حال خودشون ، میرن دنبال سونا و.‌‌.. 

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      

کلاس چهارم بودم ۲۰سال پیش میخواستن ببرن اردو همون سال سه بار بردن اردو من فقط دو بارش رفتم یه بارش رو پدر و مادر اجازه ندادن پول هم نداشتن بدن ۵۰۰تومن گرفتن 

خیلی ناراحت شدم هنوز که هنوزه تو دلمه برا همین اردوهای پسرم اجازه میدم 

تا الان سه بار بردنش خدا راشکر رفته و خیلی هم خوش گذشته

🖤🌧️🌈🎹🥘