2777
2789
عنوان

دخترم‌اجازه‌ندادم‌بره‌اردو‌الان‌پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 4211 بازدید | 112 پست

حالا مامان من اردو توی شهر و اقامتگاه اطراف شهر رو اجازه میداد ولی شهرهای دیگه اجازه نمیداد هنوز حسرتش توی دلمه 

نکن این کار رو با بچه ات ، شاید برای تو خیلی ساده به نظر بیاد ولی برای اون بچه خیلی مهمه

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم قبلا به خاطر وسواسم اجازه نمیدام بعد پشیمون میشدم، بعدها دیگه توکل میکردم به خدا و میفرستادمش، یه بار تو همین توکل کردن ها نمیدونم چی شد بچه سرش ضربه دیده بود زنگ زدن به من که خانم فلانی دخترتون داریم با آمبولانس منتقل میکنیم فلان بیمارستان تا سی تی مغز انجام بده  

خلاصه دوباره دو، سه ماهی ترسیده بودم و اجازه نمی‌دادم ولی الان دوباره اجازه اش رد میدم و معتقدم اگه قرار اتفاقی بیوفته، با من هم که باشه اون اتفاق میوفته! پس اگه مطمئنم جای امن و با آدم های امنی قرار بره اجازه بدم که بره

حتما حکمتی داشته که نزاشتین. پس‌خدا رو شکر‌کنید. ناراحتی دخترتون هم فقط امروز تموم میشه ،ولی اگه ات ...

به نظرم دخترشون تا آخر عمرشون یادشون میمونه نه اینکه فقط امشب یادش باشه

چ ربطی داره واقعا متاسفم انقدر یه مادر نگاه جنسیتی داره

عزیزم شما اول منظور متوحه بشو بعد بیا پیغام بده ،با توجه به اینکه فعلا تو مدارس دخترونه داره خرابکاری میشه و پسرونه هیچ خبری نیست گفتم پسرامون رو هم که تو مدلرسشون هیچی نبوده اردو نمیفرستیم چه برسه دختر که الان فعلا دارن هی مسمومشون می کنن اردو رفتن خطرناکه.... برا خودت متاسف باش که زرتی نپرسیده قضاوت می کنی 

حالا دیگه کار از کار گذشته پشیمونی هم سودی نداره، ولی وقتی خواستید از این تصمیمات غیرمنطقی بگیرید که روح و روان بچه رو نابود میکنه، خودتون رو بزارید جاش و ببیند اگه بچه بودید و پدرمادرتون برای یه اردو اجازه نمی‌دادن برید، چه حالی میشدید. حقیقتا دلم برای بچه اتون کباب شد 

منم مامانم کل اردوهای زمان مدرسه ی منو کنسل میکرد نمیذاشت برم میگفت خطر داره همه هم رفتن کلی خاطره ه ...

آیه قرآن هم هست اگه دور از جون دور از جون جمع ، زمان مرگ برسه ، توی رختخواب هم باشی میاد سراغت .

واقعا اگه بخوایم به این چیزا فکر کنیم نباید اجازه بدیم بچه پاشو از خونه بیرون بذاره ولی نمیشه که.

بهترین کار آموزش برای خود مراقبتی  و آگاهی دادن به بچه هاست.

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره
کاشکی‌منم‌همین‌کارو‌میکردم

تجربه شد برای دفعه های بعد 

البته جوری رفتار کن دخترت فکر نکنه به خاطر مواظب ازش میری من میگفتم آبجی کوچولو رو بیارم با دوستات باهاش بازی کن و... اعتماد به نفسش هم حفظ بشه

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
طفلي  دخترت 💔 اينهمه تلاش كرده الان با جايزه شما خوشحال نميشه به اندازه كنار دوستاش بودن چرا ا ...

بخدا‌واسهه‌دختر‌بودنش‌نیست‌پارسال‌همینجور‌بچه هارو‌بردن‌اردو‌یه‌نفر‌افتاد‌تو‌اب‌غرق‌شد‌ما‌هم‌دیگه‌میترسیم‌

چرا بچه هاتونو افسرده و گوشه گیر بار میارین؟ 

نمیذارید با دوستاش وقت بگذرونه ؟ بزار اجتماعی بشه این چ کاریه اخه ایندشو خراب میکنی

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 › ️    لینک حذف تاپیک