2777
2789
عنوان

دخترم‌اجازه‌ندادم‌بره‌اردو‌الان‌پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 4211 بازدید | 112 پست

شوهر خواهر منم والدینش تحت عنوان دوست داشتن یه اردو نمیذاشتن بره بی عرضه ست و همیشه ترس از اشتباه داره یه تصمیم ساده رو نمیتونه عین آدم بگیره برای هر تصمیم ساده ای باید یه هفته فکر کنه یه قدم میخواد برداره فکر می‌کنه الان از همه جا قراره بهش حمله بشه و شکست بخوره قشنگ کلکسیون مشکلات روحیه 

اگه همین یه بار بوده که دیگه تکرار نکن ولی اگه کلا رویه ت همینه و فکر می‌کنی داری ازش محافظت می‌کنی اینو بدون داری بهش این گرا رو میدی که همیشه از همه تجربه ها بترسه و دنیا جای نا امنی هست ،  فقط جسمشو از خطر حفظ می‌کنی روانش تر میخوره توش گفتم که بدونی دیگه هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر 

.

منم یادمه همه دوستام رفتن اردو مامانم نذاشت من برم، بزرگترین عذاب زندگیم بود انگار شکنجه شده بودم، هیچوقت فراموشش نکردم، خیلی تلاش کردن اون روز رو برام بسازن اما انگار داشتن بهم فحش میدادن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم  اخه من همیشه به چیزای بد فکر میکنم 😐😐😐

پست پایین هم گفتم من تو خونه رو قالی خوردم زمین در صورتی که همیشه این اتفاق میافتاد ولی انچنان پاک شکست که ببین😂😐

عضو تاپیک مانکن های زیبا 🌱وزن اولیه71😒هدف اول65🖇️هدف دوم60🖇️هدف نهایی 56🖇️وقتی به وزن دلخواه رسیدم اونوقت از همون لباسش جینگولیا که آرزوشو داشتم می‌پوشم ودیگه بخاطر چاقیم تیکه نمیشنوم🤗🥺
بخدا‌دارم‌گریه‌میکنم‌الانم‌دخترم‌خوابیده‌بایه‌لحنی‌گفت‌که‌تا‌اخر‌عمرم‌از‌یادم‌نمیره    

آخه اردوی معمولی هم نبوده  ، اردویی بوده که مزد تلاش ها و زحماتش بوده

ولی خب دیگه ناراحتی فایده نداره ، بیدار شد از دلش در بیار بگو دفعه بعدی میذارم‌ بری

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره
کلاس چهارم بودم ۲۰سال پیش میخواستن ببرن اردو همون سال سه بار بردن اردو من فقط دو بارش رفتم یه بارش ر ...

واقعا‌کارت‌درسته‌از‌این‌به‌بعد‌ایشالا‌میزارم‌بره‌الان‌حال‌خودمم‌واقعا‌گرفتست

بخدا‌دارم‌گریه‌میکنم‌الانم‌دخترم‌خوابیده‌بایه‌لحنی‌گفت‌که‌تا‌اخر‌عمرم‌از‌یادم‌نمیره    

الان گریه کنی چیزی عوض میشه؟

وقتو نکش

میخای جبران کنی؟

پاشوو

برو اماده شو ببرش بیرون بگو جان مامان برات سورپرایز داشتم

قول میدم یه کاری کنم بگی چه بهتر نرفتم و با تو بودم

فقط پاشو اگه واقعا میخوای جبران کنی

بچه ها عاشق پیتزا و کبابن

اول برید قشنگ به خودتون برسید ببرش بازار چیزی که خوشحالش میکنه براش بخر

ببرش شهربازی بزار کیف کنه، دوستی هم اگه داره میتونی با اجازه مادرش با خودتون ببرید، اخرشم با ابمیوه و بستنی و یکم خوراکی بیاید خونه کلی هم تفریح کنید

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعداً😂

باید میذاشتی بره این جور جاها به بچه ها خیلی خوش میگذره و خاطره میشه و تجربیات زیادی کسب میکنن فرصتای اینجوری رو ازش نگیر 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
بخدا‌واسهه‌دختر‌بودنش‌نیست‌پارسال‌همینجور‌بچه هارو‌بردن‌اردو‌یه‌نفر‌افتاد‌تو‌اب‌غرق‌شد‌ما‌هم‌دیگه‌می ...

ميدونم عزيزم پسرم بود ميگفتم طفلي پسرت منظورم اين بود به دلش ميمونه بي اذن خدا برگ از درخت نميوفته از اين به بعد به خدا توكل كن بزار بره اعتماد بنفس بچه له ميشه گوشه گير ميشه

تو‌رو‌خدا‌نگو‌مث‌سگ‌پشمونم‌کاشکی‌اجازه‌داده‌بودم

دور از جون. سعی کن از دلش در بیاری عزیزم 

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)