2777
2789
عنوان

دخترم‌اجازه‌ندادم‌بره‌اردو‌الان‌پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 4211 بازدید | 112 پست

من خودم همه اردوهارو میرفتم یه بار مدرسه مسابقه برنده شده بودم بودم ده نفر از کلاسمون رفتیم اردو خیلیم خوش گذشت به بقیه پز میدادیم😂😂😂 ولی جای شما بودم نمیزاشتم چون سه نفر از کلاس جالب نیست😑 

چون خیلی چیزا به ذهنم میاد چیزی نمیتونم بنویسم !!!

فقط اینو میدونم که هیچ وقت فراموش نمی کنه دلش میخواسته بره اردو شما اجازه ندادین.

اگه دختر منطقیه باهاش صحبت کن بگو نگرانش میشدی ، بعد ازظهر با هم برید بیرون تفریح کنید 

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالشو گرفتی. منم تجربشو دارم خیلی حس بدی میگیره ادم، از دلش دربیار البته زمان میبره تا یادش بره

البته کامل یادش نمیره چون منم الان یادم میوفته هنوز ناراحتم ک چرا مامانم نذاش برم

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)

منم مامانم کل اردوهای زمان مدرسه ی منو کنسل میکرد نمیذاشت برم میگفت خطر داره همه هم رفتن کلی خاطره های قشنگ داشتن و کلی بهشون خوش گذشته بود هیچ وقتم هیچ اتفاقی نیوفتاد فقط من خونه موندم

من همیشه با مدرسه هماهنگ میکنم که چه ساعتی و کجا میخوان برن خودم جدا میرم از دور حواسم به دخترم باشه حتی باردار بودم یا بچه کوچیک داشتم هم همین کارو میکردم هم دخترم تفریح کرده هم خودم خیالم راحت بود

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      

حالا که گذشت.  اگر دوباره خواستن برن لطفا اجازه بده.  اردو به بچه خیلی خوش میگذره.  امروز هم ببرش پارک یا شهر بازی یا هرجایی که دوست داره بذار خوش باشه بهشم بگو اینم اردو مادر دختری

ما پسرامونم دیگه جدیدا اردو نفرستادیم چه برسه دختر    

چ ربطی داره واقعا متاسفم انقدر یه مادر نگاه جنسیتی داره

خدایا هرروز انرژی مثبت بفرست واسم انرژی های منفیو ازم دور کن🌺❤️

طفلي  دخترت 💔 اينهمه تلاش كرده الان با جايزه شما خوشحال نميشه به اندازه كنار دوستاش بودن چرا انقدر دختراتونو محدود ميكنيد دل دارن گناه داشت خداروشكر من مامانم نزاشت به دلم بمونه چيزي تازه مامانم معلمه انقدر سختگير نيست

ازالان محدودش نکن 

بزار بره تو جامعه تا به قول قدیمیا سرد و گرم جامعه رو بچشه آب دیده بشه 

شما که تا اخر عمر نمیتونی هی کنترلش کنی 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨