2777
2789
عنوان

سبزه عید

352 بازدید | 23 پست

سلام . من امسال اولین بارمه که سبزه گذاشتم . اول چندین ساعت خیس کردم بعدشم سه چهار روزه که روش رو یه پارچه گذاشتم و اسپری آب میزنم . حالا جوونه هاش اندازه یک سانت بزرگ شده ولی سبز نیست🤐 باید بزارم آفتاب ؟ یا همچنان روش پارچه باشه؟ چیکار کنم ؟ 

کاربری دست دو نفره ...میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیگه جوونه‌ زده‌ بریز‌ داخل‌ ظرفت‌ 

اب بهش بده‌ نه زیاد‌ که بنده

بزار جلو نور خورشید هی طرف رو بچرخون‌ که کج‌ نشه

اَزگرگ‌ بودن دَم‌ نزن..انسآنم‌گآهی‌ آرزوست..🦋گرگرآک سآبق🦎با‌نظر‌‌‌من‌مخالفی ‌نیازی‌به‌بحث‌نیست‌یواش‌بکش‌کنار✋😏خیلی مظلومانه‌ تعلیق شدم💔😂

من دیروز‌ گذاشتم تازه جوونه‌ زده😂😂

یکم دیگه‌ بلند تر شه‌ میریزمش‌ داخل‌ ظرفم‌ میزارم جلو پنجره 

تا عید قشنگ رشد میکنه 🍀

اَزگرگ‌ بودن دَم‌ نزن..انسآنم‌گآهی‌ آرزوست..🦋گرگرآک سآبق🦎با‌نظر‌‌‌من‌مخالفی ‌نیازی‌به‌بحث‌نیست‌یواش‌بکش‌کنار✋😏خیلی مظلومانه‌ تعلیق شدم💔😂
گندمه؟ جوه؟؟ عدسه؟؟ بذر؟؟ تو خونه همیشه میذارم خوب شدمن گندم از چهاردهم گذاشتم الان یه سانتن

عدس . بعد از اینکه جوونه زد کامل بزارم بیرون که آفتاب بهش بخوره یا همچنان تو خونه که پارچه روش باشه ، 

واااای من هنوز نذاشتم جو هم دیر رشد میکنه؟؟؟

آره جو هم دیر شده

شاهی بذار یه هفته ای رشد میکنه

یه کاسه یبار مصرف از اینا که مال شله زرده .روش جوراب یا یه پارچه بذار .بعد تخم شاهی رو خیس کن تو آب یکم که غلیظ شدن آروم بچسبون به جوراب

بعدش آب اسپری کن روشون 

تا سه روز دیگه هم وقت داری

رو کوزه هم جوراب زنونه بکشی همین کار کنی حله

دنـیا با آدمـا قشـنگه ،و آدمـا با آدمیـت👌🏻🌱

نه دیگه جوونه‌ زده‌ بریز‌ داخل‌ ظرفت‌  اب بهش بده‌ نه زیاد‌ که بنده بزار جلو نور خورشید هی طر ...

دیگه روش پارچه نزارم ؟ کامل جلو نور باشه ؟ 

عدس . بعد از اینکه جوونه زد کامل بزارم بیرون که آفتاب بهش بخوره یا همچنان تو خونه که پارچه روش باشه ...

والا من میذارم پشت پنجره البته نه مرتب

آفتاب فکر کنم خرابش کنه

البته ما خوزستانیم الان هوامون خوبه آفتابمونم کمی داغه

شما اگه هواتو سرده شاید بذاری تو تراس یا حیاط هم مشکلی نداره

باید ظرف سوراخ داشته باشه؟

نه اصلا

کوزه که آب داخلش کنی اب رو میکشه به خودش

ولی کاسه یبار مصرفم باید برعکس بذاری رو یه بشقاب دیگه

نمیدونم منظورمو گرفتی یا نه

نیازی به سوراخ نیست

والا من میذارم پشت پنجره البته نه مرتب آفتاب فکر کنم خرابش کنه البته ما خوزستانیم الان هوامون خوبه ...

نه ما هم جنوب هستیم آفتاب خیلی تند و گرمه . بخاطر همین نگران بودم خراب بشه . فک کنم بزار پشت پنجره خوب باشه