2777
2789
عنوان

ناهار چی دارین 🧐

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 38 پست

برنج و شوید 

یکمم قرمه سبزی داشتیم از دیشب گزاشتم شوهرم بیاد با برنج بخوره البته شوید دوست نداره مجبور شدم برا اون برنج ساده هم درست کنم🫨

همه زندگیم به فدات❤️  s ❤️ مرسی که با بودنت دلگرمی زندگیم شدی درسته گاهی اذیتم می کنی ولی با دنیا عوضت نمی کنم 😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وکیل هستم.گاهی کارم خیلی زیاده از شب قبل غذا میزارم.گاهی هم توی خونه سیستمی کارهامو انجام میدم به کا ...

خواهرم چند ساله امتحان وکالت میده قبول نشده چه راهی هس زودتر قبول شه ممنون راهنمایی کنی عزیزم

خواهرم چند ساله امتحان وکالت میده قبول نشده چه راهی هس زودتر قبول شه ممنون راهنمایی کنی عزیزم

قبول شدن کار سختی هست.خیلی باید دقیق و نکته ای درس بخونن.و متن قوانین رو مفهومی و برخی نکات روحفظ بلد باشن.مدنی کتابهای کاتوزیان و تجارت کتابای اسکینی و کتابای شمس و خالقی و صادقی رو به ترتیب توی ادم و ادک و جزا بخونن.اگه روی این کتابا مسلط باشن حتما قبول میشن.اصل حقوق و وکالت نظرات این اساتید هست.البته رویه دادگاه ها گاهی فرق داره که الان برای ایشون مهم قبولی هست بعد انشاءالله اونارو هم یاد میگیرن.