"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الان اومدم پیش خودم پشت اسم شوهرم حاج گذاشتم اصلا ن ب قیافش کیاد ن ب اسمش چرا خواستم صداش کنم اخه
منم با اسمش که نمیگم
حاج آقا میگیم یه وقتایی بین خودمون دو تا
ولی اینا خونوادگی مذهبین
تو فامیلشون رفتن زیر ۳۰ سال
شوهر من مجردی وقتی ۲۵ سالش بود کربلا رفته. اما همسایه ها و داداششم اینا بهش میگن حاج حسین (شایدم چون تو بازار کار میکنه) الان دیگه رفتن ب حج آرزوی محال
همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻
شوهر من مجردی وقتی ۲۵ سالش بود کربلا رفته. اما همسایه ها و داداششم اینا بهش میگن حاج حسین (شایدم چون ...
آره فکر کنم به بازار ربط داره واقعا 🤣
حالا تو فامیلای شوهرم عموهاش ب خانوما میگن دکتر و بین خودشون مردا یا میگن سلطان یا همون دکتر ...
منم از این سوتیا میدم
جاهایی که نباید 😂