2777
2789
عنوان

اضافه وزن در بارداری

198 بازدید | 19 پست

سلام عزیزان 

من چهار ماهم هست ، ولی اصلا اصلا اضافه وزن نداشتم و شکمم خیلی کوچیکه ، دکتر گفت باید حداقل تا الان ۲_۳ کیلو اضافه میکردی ، خیلی هم میخورم ولی چاق نمیشم ،خیلی نگرانم ، کسی اینطوری بوده تا حالا ؟

قد و وزنت چقدره؟ 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش بحالت دا من ۸ک اضافه کردم  دیدم افرادی که فقط ۳ک چاق شدن ولی بچشون درشت بود

خیلی چیزای مقوی میخورم ، همین که بدونم مشکلی برای بچه م پیش نمیاد و اون ضعیف نباشه فکرم راحت میشه ولی همش میگم خودم چاق نشدم نکنه بچه م هم وزن نگیره خیلی فکرم و مشغول کرده 

تقویتی میخوری ؟ فکرتو درگیر نکن نازم اشکال ندارع 

چهار مغز خیلی بخور خیلییی 

روزی دو لیوان لبنیات حتما باید بخوری حالا یه روز ماست یه روز دوغ یه روز شیر و... 

میوه بخور روزی چهار تا حتما موز داخلش باشه و حتما حتما سیب 

برنج بخور 

صبحا پاشو صبحونه تخم مرغ بخور

سیب زمینی آبپز بخور عالین اینا 

قرص کلسیوم و ویتامین د۳ هزار ک میخوری ؟

قدم ۱۶۵ وزنم ۶۰

چون وزنت کم نیست اشکال نداره تا الان اضافه نکردی گاهی بخاطر تهوع اینجوری میشه

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
خیلی چیزای مقوی میخورم ، همین که بدونم مشکلی برای بچه م پیش نمیاد و اون ضعیف نباشه فکرم راحت میشه ول ...

وزن گیری بجه الان نیست از 6 ماه اینا مهمه

من تاماه پنج وزن کم کردم بعدش میره بالا نگران نباش

مرسی عزیزم انشالا آخه تو برنامه یک زن گفته بود تو این هفته باید هفته ای نیم کیلو تا یک کیلو وزن اضافه کنین من دیدم ثابت موندم خیلی فکرم درگیر شده