2777
2789
عنوان

سفر با تور تنهایی

1665 بازدید | 26 پست

من دوست خاص و پایه ای ندارم بخوام باهاش برم، خودم هم خیلی درونگرا هستم و اهل خیلی ارتباط گرفتن با بقیه و اینا نیستم میخواستم بدونم اگه تورلیدر و شرایط تور اوکی باشه مسافرت خوش میگذره بهم؟ چون دوستی ندارم باهاش برم میگم. هر چند کلا تنهایی بهم بد نمیگذره اصلا ولی خب بازم اگه تجربه سفر با تور دارین نظرتون رو بگین، مرسیی. 

من با تور،تنهایی سفر رفتم 

انقدر فضا باحال هست که زود میری تو جمع 

اونجا اکیپ معنایی نداره 

همه با هم هستن دیگه 

من زود با همه صمیمی شدم 

خوش میگذره 

تور خوبی رو انتخاب کن❤️

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مثل خودتم،الانم که متاهلم گاهی تنهایی میرم سفرهای کوتاه

برای من که لذتبخشه،اگر دختر بی سروزبونی نیستی و میتونی حقتو از جماعت بگیری و با ادما روابط خوب برقرار کنی اتفاقا سفر تکی تجربه قشنگیه

واقعی بودن شجاعت میخواد

اگه مثل من باشی آره بهت خوش میگذره

منم هیچ دوستی ندارم ، ولی شخصیتم طوریه که میتونم دوستی موقت ایجاد کنم

با همسفرا اوکی میشم بهم خوش میگذره

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

ما زیاد میرفنیم دفعه آخر دو تا  زن بدکاره تو تور بود از دماغمون دراومد به همه آویزون میشدن

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله