2777
2789
عنوان

هرکی دهنش عین من لقه بیاد همدیگرو دلداری بدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 41 پست
برو پیش روانشناس خیلی خصلت بدیه من درمورد خودم دهن لقم ولی اطرافیانم اصلااااا 

من هم خودم هم بقیه

💚عضو تاپیک لاغری بامداد خمار💚۱۱ اسفند ۱۴۰۱ 💚گروه سبز                     وزن شروع ۶۶💚 وزن هدف ۶۱💚قد ۱۶۹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جایی میخوای بری یه ضربدر بزن رودستت چشمت بهش افتاد دیگه حرف نزن برامن جواب بود اینکار

امتحانش میکنم

فعلا دعا کن گند حرفهای دیشبم در نیاد

💚عضو تاپیک لاغری بامداد خمار💚۱۱ اسفند ۱۴۰۱ 💚گروه سبز                     وزن شروع ۶۶💚 وزن هدف ۶۱💚قد ۱۶۹
حس خوبی نیست💔

اصلا 

همون لحظه چقد بهت خوش میگذره ولی تا ماهها فکرت درگیره

این داستان و هر روز بخون

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"

من در مورد خودم ممکن دهن لقی کنم ولی اطرافیانم اصلن

چون بهم اعتماد کردن اصلن هیجوره نمیتونم بگم مال بقیه رو

فک کنم خونه خانواده همسرمم اتفاقی بیوفته من هیچ وقت پیش خانوادم نمیگم

گاهی همسرم مثلا خونمون میاد میگه اره فلان روز اینجور شد مامانم بمن میگه نمیگفتی 

والا هرجه هر حرف یا اتفاقی باشه من جایی نمیگم ..اما در مورد خودم میگم مثلا گواهی نامه رد میشم میگم و مسخره میکنن😂

اینسری میخوام یه دروغ مصلحتی بگم  قبول شدم تا دیگه ازم نپرسن و منم نگم والا اعتماد به نفسمو میبرن مخصوصن داداشم😂

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

منم‌یه‌عمه‌دارم‌‌دقیقا‌همینه‌سر‌همین‌دهن‌لقی‌کردنش‌همه ازش‌شاکین

دقیقا چیز خوبی نیست

من برای خودم بدتر از بقیم 

مثلا شوهرم میگه چیزی میخری یا کاری میکنی جایی نگو با برادرش شریکه میگه خانومش فشار میاره به شوهرش 

ولی از دهنم در میره 

کاملا هم به ضرر خودم تموم میشه

من در مورد خودم ممکن دهن لقی کنم ولی اطرافیانم اصلن چون بهم اعتماد کردن اصلن هیجوره نمیتونم بگم مال ...

من راز بقیه رو نمیگم ولی مثلا میگم وااای فلانی چقد میرقصید

فلانی لباسش مناسب سنش نبود 

فلانی از فلانی خوشش نمیاد 😥😥

عزیزم این بخاطر اعتماد به نفس پایین هست

هی فکر میکنی حتما باید یه حرفی بزنی ولو اشتباه که تو جمع دیده بشی

رو خودت خیلی کار کن ‌تمرین کن

خودت رو مشغول کن هر وقت احساس کردی میخوای یه حرفی رو بزنی که برات دردسر بشه

فقط خودت میتونی این عادت رو کنترل کنی

گر نگهدار من آنست كه من ميدانم  شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد
عزیزم این بخاطر اعتماد به نفس پایین هست هی فکر میکنی حتما باید یه حرفی بزنی ولو اشتباه که تو جمع دی ...

مشکل اینه که در اون لحظه اصلا حالبم نیست دارم چی میگم 

فکر میکنم خیلی هم دارم حرف خوبی میزنم و حس میکنم چقد جسورم دارم حقیقت رو تو جمع میگم 

حالا خود طرف میاد میگه چرا گفتی قهوه ای میکنم خودمو