2777
2789

یعنی چیکار کنم کاملا بدون منظور گاهی توی جمع ها یه حرفهایی رو میزنم که بعد واسه خودم دردسر میشه

دروغ نمیگم ها حقیقته ولی خوب غیبته دیگه 

مثلا همه نشستن میگم فلانی بیش از حد سرخوشه یا فلان حرف زو زده

بعد طرف میره حرفهای منو میرسونه به گوش صاحبش و این وسط بیا و جواب پس بده

یا شوهرم میکه میخام ماشین عوض کنم به کسی نگی میرم جلو جاری هام میگم😭😭 و بلبشو به پا میشه

بخدا قصد و غرض ندارم انگار میخام تو جمع ها حرفی برای گفتن داشته باسم و جلب توجه کنم ولی تر میزنم

💚عضو تاپیک لاغری بامداد خمار💚۱۱ اسفند ۱۴۰۱ 💚گروه سبز                     وزن شروع ۶۶💚 وزن هدف ۶۱💚قد ۱۶۹

چوبش هم خوردم هاااا 

ولی از سرم نمیره😭😭

دیشب باز یه گند جدید زدم

جوری گند زدم که مادرشوهرم همونجا وسط جمع غیر مستقیم گفت هیچی نگو دیگه

💚عضو تاپیک لاغری بامداد خمار💚۱۱ اسفند ۱۴۰۱ 💚گروه سبز                     وزن شروع ۶۶💚 وزن هدف ۶۱💚قد ۱۶۹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو پیش روانشناس خیلی خصلت بدیه من درمورد خودم دهن لقم ولی اطرافیانم اصلااااا 

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
پيش اومده واسم

من دیگه زیادی این مدلی شدم

دقت کردم وقتی بعد یه تایم طولانی دور هم جمع میشیم بدتر میشم 

دیگه نمیشه دهنمو بست

نمیدونم چی بهم گذشت تو زندگیم ک‌الان‌هیچی ب هیچکس نمیگم سکوت محضم افسردم 

خوشبحالت راحتی