2777
2789
عنوان

هک

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 36 پست

تو لااقل مطمئنی و می‌دونی کار کیه . ک بهت پیام داده گفتی استوری گذاشته از پیامات.. و ب بقیه گفته ... خب برو باهاش حرف بزن بعد صدا حرفاشو ضبط کن ببر پلیس

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همچین دستگاهی هست ک از راه دور صدا بفرسته با صداها اذیت کنه؟ شنود کنه؟ بوی وسیله برقی هم حتی حس میکنم بوی برق بوی وسیله برقی سوخته و احساس جریان برقشو حس میکنم حتی

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!

صدا جرقه هاشو می‌شنوم مدام صدا جرقه و سوت اینا تو گوشمه، و موها تنم سیخ میشن. و سوزن سوزن میشه. و گوشام بذشدت میسوزن. و انگار جریان بادی با فشار وارد گوشا و بینیم میشه .. و شک دارم همسایه قبلیمون ک خیلی اذیتم میکرد فراریمون داد ،، شک دارم بهش نکنه با دستگاهی اذیت کنه

برید به نشست های فعال از اونجا اکانت ها رو حذف کنید فقط اکانت خودتون بمونه کد فعال سازی که میاد به ک ...

ببخشید ی سوال داشتم همچین دستگاهی هست یا همچین وسیله ای میشه ساخت ؟ ک. صدا اینا رو از طریق گوشی یا نمی‌دونم مطمئن نیستم گوشی .. ولی مثل امواج باشه ک بخوره ب دستم سوزن سوزن بشه مثلا وقتی گوشیمو میگیرم امواجش رو حس میکنم ب دستم میخوره سوزن سوزن میشه!.. البته فقطم ب گوشی مربوط نیستا، آخه مثلا هرجا باشم گوشی هم ک نیس همچنان اون بوی برق و احساس سوزن سوزن شدن و جریان برق تو گوشام و احساس اینکه ب گوشام داره فشار میاد رو حس میکنم

برید به نشست های فعال از اونجا اکانت ها رو حذف کنید فقط اکانت خودتون بمونه کد فعال سازی که میاد به ک ...

میشه لطفاً بگید میشه از راه دور با دستگاهی اذیت کرد و صدا فرستاد؟ و ب گوشی فرد هم دسترسی داشت؟ 

میشه لطفاً بگید میشه از راه دور با دستگاهی اذیت کرد و صدا فرستاد؟ و ب گوشی فرد هم دسترسی داشت؟ 

اون مدلی که شما گفتی خیر

ولی به وسیله تروجان و ویروس میشه دسترسی سیستم عامل گرفت

اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم