2777
2789

سلام دیشب تو جاده بودیم بحث پیش می‌رفت تا اینکه رسیدیم به خیانت و اینا

گفت "واقعا این دوره و زمونه سخت شده مثلا دیشب که رفتیم بولینگ بازی کنیم دختره برگشته به دوستش جلوی من میگه دوست دارم با این پسره دوست بشم"

من احساس بدی بهم دست داد واقعا ترسیدم

همیشه ترس از خیانت داشتم و حالا که رفتار دخترا رو میبینم به خودم حق میدم بیشتر نگران باشم😑

نظر شما چیه؟تجربه مشابه داشتین؟

تا دو روز سر نمیزنم تعلیق میشم😂😂😂فکر کنم نی نی یار روم کراش داره از حرص این کارو میکنه 🫤🩵تو رو خدا با من بحث نکنین حوصله استدلال های فضایی بعضیاتون رو ندارم🤭همیشه صلوات میفرستم برای خواهرای گلم🥰🥰برای تو دلیم میفرستین که سالم بیاد بغلم😻🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

می گفتی چقدر طرف لاشی بوده! 🤢

من به روی خودم نیوردم چقدر استرسی شدم فقط گفتم آره خیلی خراب شده جامعه

ولی واقعا دلم میخواست جیغ بزنم :(

تا دو روز سر نمیزنم تعلیق میشم😂😂😂فکر کنم نی نی یار روم کراش داره از حرص این کارو میکنه 🫤🩵تو رو خدا با من بحث نکنین حوصله استدلال های فضایی بعضیاتون رو ندارم🤭همیشه صلوات میفرستم برای خواهرای گلم🥰🥰برای تو دلیم میفرستین که سالم بیاد بغلم😻🩷

مرد ها خودشون می فهمن که کدوم دختر چکارس و اتفاقا خیلی بدشون میاد از دخترای که واسشون عشوه میان یا می خوان لاس بزنن باهاشون .

از هر دختری که اینطوری باشه بیشتر فاصله می گیرن. 

اون مجرد ها هم اگه باهاشون باشن واسه یکی دو روزه که تفریح کنن وگرنه ارزشی ندارن براشون .

لذا نگران نباش 

🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕                                   داوشمی بمولا.  ولی اگه راه داره لایکم نکن .                             یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی‌"عج"
خیلی وحشتناک شده .مخصوصا با این حجم هیچی نپوشیدنا که فقط مردا چشم ودلشون باز شده.خب خیانتم زیادمیشه ...

موافقم :/

الان مردا نخوان دخترا یه جوری بالاخره کرمشونو میریزن

نترس اعتمادبه نفس داشته باش و اصلا به اینجور چیزا فکر نکن 

مرسی 🥲❤️

یه بار شوهرم گفت با خانواده یکی از شاگردام برنامه ریختم بریم تفریح منم خوشحال شدم وچند دفه اول خیلی از خانومه خوشم اومد انقدر شوهرشو بالا میبرد وآقا آقا میکرد شخصیت توپپپپ متاسفانه بعدا مچشو با شوهرم گرفتم 😭😭😭

وقتی همه دوست دارن روسری سر نکنن و همه جاشونو بریزن بیرون باید هم خیانت عادی بشه.  مردا که یوزا ...

واقعا ناراحت کننده است...