2777
2789

خیلی نگرانم هی میگن  هیچ کس ازدواح‌نمی کنه ولی خیلی ها را دارم‌ می بینم ازدواج کردن لیسانسم  را گرفتم چند ساله/ کار. درست حسابی ندارم. عمر چقدر زود می گذره. دعا کنید لطفا  تحت فشارم خیلی  تلاش کردم  هرگز سست نبودم  اما.....لطفا دعا کنید

امیدوارم یه شغل عالی پیدا کنی و وضعت توپ بشه وقت اینجور فکرا رو نداشته باشی

ازدواج ان شاءالله خوبش برات اتفاق بیفته هروقت موقعشه

دور از جونت خیلی ها ازدواج کردن و موندن تو گل

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان کاری داری انجام بدی ؟ دنبال کار اداری هستی ؟ توانایی انجام چه کارهایی داری ؟ آیا فکر میکنی چون ...

نه بخدا جایی مشغولم با حقوق کم و کار زیاد در حیطه ی کار با کودکان استثنایی  ولی هر چه. می دوم  انگار. رو. تردمیل. ام

من بیکار مجرد افسرده مضطرب بی‌پول و... هستم... کاش بمیرم و همه چی تموم شه. هر سال روز تولدم حس مرگ د ...

به این وقت و ساعت الهی که گشایش در زندگی ات حاصل بشه. باید برای هم دعا کنیم

نه بخدا جایی مشغولم با حقوق کم و کار زیاد در حیطه ی کار با کودکان استثنایی  ولی هر چه. می دوم&n ...

می بخشی اما یه پیشنهاد دارم فقط در حد پیشنهاد ، ببین خیلی از کارها ممکنه خیلی وجهه اجتماعی بالایی نداشته باشند ولی درآمد خوبی دارن مثل کار تو خونه های مردم که این روزها تا ساعتی هفتاد تومن هم درآمد دارن من خودم با داشتن مدرک دانشگاهی از کارگری شروع کردم سرمایه کمی دست و پا کردم و کاری رو که مدتها آرزوشو داشتم با دوستانم راه اندازی کردم البته هنوز به اون درآمد مد نظرتون نرسیدیم ولی نسبت به نقطه شروعمون خیلی پیشرفت کردیم.‌‌..