2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کنه

راحته راحته راحته 

حاضرم ۱۰ بار دیگه هم عمل کنم 

عزیزم میشه ازت خواهش کنم این تاپیکمو گزارش بزنی 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10557743/با-این-زن-داداش-چه-میشه-کرد?postId=278973867

دل بسپار به خدایی که آفرید آتشی که ابراهیم را نسوزانددریایی که موسی را غرق نکردنهنگی که یونس را نخوردهمه عالم که برای تو بد بخواهداگر خدا نخواهد نمی شود…💙ممنون میشم چشمتون به امضام خورد برام صلوات بفرستید💙ریپ کنید تا منم براتون صلوات بفرسم 💙💓💗
دختر برو بخواب فردا هم بي استرس برو عمل كن منم يه گرفتاري خيلي بزرگ دارم برام خيلي دعا كن با دل شكست ...

ان شالله  که مشکلت حل بشه.خیلی ممنونم عزیزم  دیگه خوابم  نبرد ساعت ۵ باید بریم بيمارستان 

از الان پاشو کیفتو وسایلتو آماده کن عکس بگیر از قبل عملت چالش بگیر خیلی باحاله

همه وسایلمو  جمع کردم  همسرمم  کلی عکس ازم گرفت حالا که میخوام عمل کنم کلی عیبیب ایراد  میزاره رو بینیم