2777
2789
عنوان

باور کنم بختم بسته هست؟

425 بازدید | 12 پست

سلام دوستان عزیز

من متولد سال 64 هستم و تا حالا ازدواج نکردم دلم مستقل شدن و تشکیل خانواده میخواد ولی نمیدونم چرا با اینکه آدم سختگیری نیستم ویک سری معیارهای کاملا عادی دارم ولی شرایط ازدواج برام فراهم نمیشه ظاهرا باید قبول کنم بختم بسته ست و قید ازدواج را برای همیشه بزنم😭😭😭😭

حافظه قوي خودش بدترین مجازاته ..... !!!!😔😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینطوری نگو. من پیشنهاد میکنم حرز کبیر امام جواد ببندی که باطل کننده دعا و طلسمه. نمازاتو بخون به خدا و ائمه توکل کن. سعی کن بری کلاس و باشگاه و هرجایی که فکر میکنی با آدم حسابیا آشنا شی. امیدتو از دست نده چون خدا هست🌱

اینطوری نگو. من پیشنهاد میکنم حرز کبیر امام جواد ببندی که باطل کننده دعا و طلسمه. نمازاتو بخون به خد ...

عزیزم این حرز که میگی چیه؟ چجوریه؟ 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم
دقیقا خواصشم زیاده. باز شدن گره و مشکلات دفع سحر و جادو آرامش روحی دفع چشم زخم دفع بلایا و ...

چیه این حرز؟ 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم

کتاب و این حرفها را ولش کن گلم فقط نماز و سوره بقره را چهل روز تلاوت کنید بجز روزایی ک پریودی بلافاصله ک خوب شدی شروع کن .ب خواب‌هایی ک تو این مدت میبینی توجه کن  مخصوصا شب بیستم .اگه طلسمی هم باشه باطل میشه گلم.اگر قرآن کریم را مطالعه کرده باشید الله متعال در مورد طلسم گفته ک وجود داره ولی راه بی اثر کردن طلسم و همه بلایا را هم گفته .توکل ب الله نماز روزه آدم پاکی باش.مطمن باش کسی ک از مادرت در حقت مهربانتره حتما مشکلاتت را حل می‌کنه .تا جایی ک پیامبر عزیزمون گفته موقی ک چیزی از الله مهربان میخواهید مثل بچه ها باشید میبینی تا به خاستشون نرسن ول کن نیستن.

عزیزم این حرز که میگی چیه؟ چجوریه؟  

حرز کبیر امام جواد یه دعایی هست که امام جواد ع در زمان خودشون نوشتن. نوشتنش آداب خاصی داره باید رعایت شه مثلا کسی که این حرزو مینویسه باید آدم خیلی مومنی باشه. وسایلی که باهاش مینویسه باید ساخت دست مسلمونا باشه. باید روی پوست آهو نوشته بشه. توی قاب نقره گذاشته بشه و ... استفاده از حرز هم آداب داره مثلا اولش باید یه نماز طولانی خوندبعدحرزو به دست بست. بالاترم که گفتم خصوصیاتشو. دفع سحر و جادو و چشم زخم و بلایا و چیزای دیگه🌱 من چندماه پیش گرفتم واقعا معجزه شو دیدم