2777
2789
ممنون از نگاه زیباتون فدات شم ناقابله گلم😘❤

فدایه شما، دعا کنید خدا ب دل منو زندگیمم نگاه کنه و اگه ب صلاحه منم مادر شم اینقد میرم خرید سیسمونی فروشیا رو میبینم دلم غنج میره مامانم میگه یعنی میشه منم برم سیسمونی بگیرم خواهرم همش میگه الهی قربونش برم اگه بشه هر چی برا خودم بگیرم قبلش باید برا بچه تو بگیرم 

برای تو برای چشم هایت... برای من برای درد هایم... برای ما برای این همه تنهایی... ای کاااش خدا کاری میکرد... شاملو 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدایه شما، دعا کنید خدا ب دل منو زندگیمم نگاه کنه و اگه ب صلاحه منم مادر شم اینقد میرم خرید سیسمونی ...

اخ دورت بگردم انشاله که به زودی زود اغوشت پر میشه یه فرشته زیبا وارد زندگیتون میشه مطمینا یه مامان مهربون و با حوصله میشی 😘❤

اخ دورت بگردم انشاله که به زودی زود اغوشت پر میشه یه فرشته زیبا وارد زندگیتون میشه مطمینا یه مامان م ...

قربون شما ک اینقد دل مهربونی دارید ایشالا ک دو تا فرشتیه شمام زیر ساییه پدرو مادر قد بکشنو بزرگ شن 

برای تو برای چشم هایت... برای من برای درد هایم... برای ما برای این همه تنهایی... ای کاااش خدا کاری میکرد... شاملو 
۴۵۰ فدات خودش تولید کننده بود این کار خودش بود تو مغازه هم قیمت پیج ها بود

مبارکت باشه به شادی بپوشی. خیلی مناسب خریدی.

سراپا اگر زرد و پژمرده ایم.     ولی دل به پاييز نسپرده ایم.     چو گلدان خالی لب پنجره.     پر از خاطرات ترک خورده ایم.      اگر داغ دل بود، ما دیده ایم.      اگر خون دل بود، ما خورده ایم.      اگر دل دلیل است، آورده ایم.      اگر داغ شرط است، ما برده ایم.      اگر دشنه ی دشمنان، گردنیم.      اگر خنجر دوستان، گرده ایم.      گواهی بخواهید اینک گواه:      همین زخم هایی که نشمرده ایم!      دلی سربلند و سری سر به زیر.      از این دست عمری به سر برده ایم.