2777
2789
عنوان

عشقم قبل از این که فوت کنه ...

| مشاهده متن کامل بحث + 2339 بازدید | 93 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای مهربونن توییی

هانی واقعا اسمت دلوینه؟

🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕                                   داوشمی بمولا.  ولی اگه راه داره لایکم نکن .                             یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی‌"عج"
چقدر شما مهربونید اخه بخدا اصلا خجالت میکشم از این حجم از مهربونتون نمیدونید چقدر این حرفا ارومم میک ...

قوربونت عزیزم مهربونی از حودته♥

بیین گلی یعنی اگ بدونی وقتی روح از بدن جدا میشه چ چیزایی میبینه و چقدرر راحته اون دنیا 

مثلا ی جا میگفت

خدا بخاطر این روچشم ادم ی پرده ای مشیده منظور اینک چشم برزخی نداره و نمیتونه اوندنیا رو ببینه

چون اگ میتونست ببینه یک لخظع نمیتونست ت این دنیا وایسه

اگر خواستی کتابای معتبر ک خوندم رو بهتون معرفی میکنم این کتاب از تجربه های ادمایی هست ک تجربه نزدیک ب مرگ داشتن و مباحث گفته شده ت این کتابا بین المللی شده و خیلیا مباحث رو بصورت فایل صوتی گوش کردن

im living in pain💔,, i tried to change it but...... 💔💔💔💔it has lots of power
بله 

وایییی چه قشنگ 

تا حالا یه دلوین از نزدیک ندیده بودم 

خیلی با کلاسه😎

🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕                                   داوشمی بمولا.  ولی اگه راه داره لایکم نکن .                             یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی‌"عج"
قوربونت عزیزم مهربونی از حودته♥ بیین گلی یعنی اگ بدونی وقتی روح از بدن جدا میشه چ چیزایی میبینه و چ ...

جدی میشه یه دونه ک از همه بههر بود معرفی کنی اتفاقا خیلی این چیزا و این موضوع علاقه دارم

قابلتو ندارههه😂♥️

نه داش 

قربونت 

به خودت بیشتر میاد 😍😍😂😂🤣

جدی میشه یه دونه ک از همه بههر بود معرفی کنی اتفاقا خیلی این چیزا و این موضوع علاقه دارم

کتاب آنسوی مرگ، دانلودش کن از بازار 

بعد ی گزینه هست زده شرح کتاب استاد امینی خواه دربارع کتاب بصورت کامل سخنرانی کرده، سخنرانیش خیلیییی عالیییع 

در همین کتاب همراهش ی داستان دیگ هست ک اسمش سه دقیقه در قیامته اونم سخنرانیدارع

im living in pain💔,, i tried to change it but...... 💔💔💔💔it has lots of power