2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرته خیلی کلیشه ایو لوسه واسه بچه دبیرستانی هاس کلی کتاب بهترو قشنگ تر هست که به اطلاعاتت اضافه میکن ...

بخدا سلیقه ها فرق داره😭🤣

کلا رمان خیلی نمیخونم من اینم خب خوشم اومد ازش جالب بود

خب؟
بخدا سلیقه ها فرق داره😭🤣 کلا رمان خیلی نمیخونم من اینم خب خوشم اومد ازش جالب بود

میتونی به جاش ادبیات جهان بخونی این چیه وقتتو طلفش میکنی میدونم سلیقه ها فرق داره ولی خیلی خیلی مسخرست

واقعا یه چیز جالبشو واسم بگو

میتونی به جاش ادبیات جهان بخونی این چیه وقتتو طلفش میکنی میدونم سلیقه ها فرق داره ولی خیلی خیلی مسخر ...

چه اصراریه حالا  وا

تو همانی که برایم همه ای❤️🫂                  همسرم تاج سرم👸🏻    پسرم نگین تاجم💎
میتونی به جاش ادبیات جهان بخونی این چیه وقتتو طلفش میکنی میدونم سلیقه ها فرق داره ولی خیلی خیلی مسخر ...

خیلی وقت پیش خوندم یخورده زیادی بچه بودم واسه همچین چیزی

الآنم یهو یادش افتادم دیگه رمانای ایرانی همشون مثل همن مثل سریالای ترکی بی و سر و ته 

خب؟