2777
2789

خودم چندین بار درست کردم امتحان شده است و خودم خیلی دوستشون دارم

اگه شما هم دستور پخت های خوبی دارین بذارین بقیه استفاده کنن

دوتا تخم مرغ ، نوک قاشق چایخوری وانیل یه لیوان شیر یه لیوان روغن و نصف لیوان خامه ( من از خامه صبحانه استفاده کردم ) رو باهم مخلوط میکنم و با همزن میزنیم تا یکدست شه دو لیوان آرد قنادی و یک سوم لیوان پودر کاکائو یه قاشق سرخالی بیکینگ پودر و کمی نمک رو الک میکنیم و بهش یک و نیم لیوان شکر اضافه میکنیم حالا مواد خشکمون رو به مخلوط تخم مرغی اضافه و کمی هم میرنیم مواد یکدست شه اگه دوست داشتین میتونین شکلات تخته ای و شکلات چیپسی هم بریزین کف قالب های مافینمون رو چرب و آردپاشی کرده و یک سومش رو از مواد پر میکنیم میذاریم تو فر بپزه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

3 تا تخم مرغ ، یه لیوان آرد قنادی ، یه لیوان شکر ، یه لیوان روغن ( من نصفشو ریختم ) ، آب کاملا جوش نصف لیوان ، بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری سرخالی ، پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری ، وانیل مقداری 

زرده و سفیده رو جدا کرده و سفیده رو اونقدر با همزن میزنیم تا از ظرف برنگرده و میذاریم کنار شکر روغن زرده ی تخم مرغ و وانیل رو با همزن ۵ دقیقه میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه حالا مواد خشک رو با هم الک میکنیم و به مخلوط زرده ی تخم مرغ اضافه میکنیم و در حالی که همزن داره مواد رو میزنه آب جوش رو کم کم اضافه میکنیم وقتی یکدست شد همزن رو خاموش میکنیم و سفیده ی تخم مرغ رو اضافه و با لیسک خوب مخلوط میکنیم میریزیم تو قالب چرب و آردپاشی شده و میذاریم داخل فر 

این کیک بافت خیلی نرمی داره

دستور پخت بلدرچینو بگو

امشب پختم.

با هویج و پیاز و برگ بو و چوب دارچین و زرد چوبه و نمک و فلفل سیاه پختم بعد بهش سیب زمینی اضافه کردم.

برای بیمار بود.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️