3 تا تخم مرغ ، یه لیوان آرد قنادی ، یه لیوان شکر ، یه لیوان روغن ( من نصفشو ریختم ) ، آب کاملا جوش نصف لیوان ، بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری سرخالی ، پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری ، وانیل مقداری
زرده و سفیده رو جدا کرده و سفیده رو اونقدر با همزن میزنیم تا از ظرف برنگرده و میذاریم کنار شکر روغن زرده ی تخم مرغ و وانیل رو با همزن ۵ دقیقه میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه حالا مواد خشک رو با هم الک میکنیم و به مخلوط زرده ی تخم مرغ اضافه میکنیم و در حالی که همزن داره مواد رو میزنه آب جوش رو کم کم اضافه میکنیم وقتی یکدست شد همزن رو خاموش میکنیم و سفیده ی تخم مرغ رو اضافه و با لیسک خوب مخلوط میکنیم میریزیم تو قالب چرب و آردپاشی شده و میذاریم داخل فر
این کیک بافت خیلی نرمی داره
